

Més aspirants de la Formació Professional en hoteleria
Les elaboracions culinàries i el servei de restauració “amb fonament” són la carta de presentació i orgull del nostre país en el món.
Un nou any lectiu ha començat i ja és temps de posar-se en marxa coneixent les claus del curs 2020-2021 en la formació professional.
El començament de cada any formatiu implica sempre una sèrie de novetats, no obstant això, aquest curs s’ha hagut d’idear com un cicle d’aprenentatge compartit entre presencial i online, i serà un dels punts clau per la seva bona fita.
Després de superar els moments més difícils de la pandèmia i prendre un descans diferent en la temporada estival, el cicle educatiu 2020-2021 s’inicia amb un conjunt de característiques a les quals haurem d’acostumar-nos el més ràpid possible.
Encara quan el model de la formació professional té un enfocament eminentment pràctic, la pandèmia obliga -en l’àmbit educatiu com en tots els sectors- a considerar la dimensió digital com una eina clau en aquest cicle.
A més de l’acompanyament de les polítiques públiques, les escoles i instituts hem realitzat un enorme esforç, tant des de l’administratiu com des del cos docent, per a posar en marxa una estratègia segura i accessible que permeti oferir aspectes teòrics a través d’internet.
Que l’alumnat de formació professional creixi, demostra que l’interès pel sector de l’Hoteleria i el Turisme contínua. Hi ha ganes d’emprendre, de tirar endavant en uns sectors marcats pel dinamisme.
Les futures generacions s’estan formant per a treballar i ho fan des d’un enfocament pràctic, per a oferir els millors serveis ja a mig termini gràcies la modalitat d’FP Dual.
Existeix iniciativa de part dels joves, queda més que demostrat en l’augment progressiu d’aspirants per l’oferta en les diferents famílies formatives disponibles en l’FP.
En el cas de l’Hoteleria i el Turisme, el creixement de la matrícula va acompanyat de la mobilitat dels alumnes, la qual cosa -més enllà d’altres variables que ajusten aquest tipus de decisió familiar- posa en relleu el renovat interès i la fortalesa del sector.
Considerant les especials circumstàncies que travessem, a l’Escola d’Hostaleria i Turisme del Vallès, renovem el nostre compromís i optem per l’opció d’una MATRÍCULA VIVA fins al 31 d’Octubre.
Les elaboracions culinàries i el servei de restauració “amb fonament” són la carta de presentació i orgull del nostre país en el món.
Formar part de la plantilla fixa en una cuina professional és el somni de tot estudiant de cuina, per això, compartim aquí els tips per a aprofitar al màxim la teva experiència en una cuina professional.
Becaris, contractes en pràctiques o contractes per a la formació i l’aprenentatge. Hi ha diferents tipus de contractació per als que busquen oportunitats laborals a terme de la seva formació professional.
L’FP Dual convoca cada dia a més empreses i aspirants, perquè presenta avantatges substantius per a totes dues parts així com per al centre educatiu i contribueix al desenvolupament de l’economia regional.
Aquesta modalitat està apropant cada dia a més, les empreses i els aspirants, combinant la formació tècnica pràctica en el centre educatiu i en el treball.
L’alumnat del CFGS Guia, assistència i informació turístiques ha treballat de valent per donar llum a una nova proposta cultural per a la ciutat de Terrassa. Des de principis d’any, estem oferint una visita guiada de la Torre Mossèn Homs un dissabte de cada mes. Aquesta activitat ha estat planificada i és realitzada pels nostres
© EHTV | Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació en nostra POLÍTICA DE COOKIES.
ACCEPTAR CONFIGURACIÓ DE COOKIES