Els menús

De la Torre Mossèn Homs

Els nostres menús

Els nostres menús

Els menús són elaborats pel nostre alumnat dels CFGM Cuina i Gastronomia i Forneria, pastisseria i confiteria,  i del CFGS Direcció de Cuina. Són servits per l’alumnat de CFGM Serveis en restauració i CFGS Direcció de serveis en restauració amb la supervisió de l’equip de professors especialistes.

Acceptem reserves de taules entre les 13.00 hores i les 14.45 hores pels serveis de migdia i de 21.00 hores a 22.00 hores pel divendres nit.

OPCIONS DE MENÚS

menu-dimarts-dijous-migdia-restaurant-torre-mossen-homs

Dimarts i dijous migdia

MENÚ PETIT DEGUSTACIÓ

Dimarts i dijous migdia, menú de degustació amb elaboracions a escollir. El menú es composa d’un aperitiu, i de dos entrants, dos plats principals, prepostre i postre. Inclou el pa, l’aigua, vi de la casa i cafè.

El preu és de 15 euros.

menu-dimecres-divendres-migdia-torre-mossen-homs

Dimecres i Divendres migdia

MENÚ DEGUSTACIÓ

Dimecres i divendres midgia, menú de degustació amb elaboracions locals i internacionals.  El menú inclou la degustació d’un aperitiu, dos entrants, dos plats principals i dues postres, amb pa, aigua, vi de la casa i cafè.

El preu és de 18 euros.

 

menu-divendres-nit-restaurant-torre-mossen-homs

Divendres nit

MENÚ GOURMET

Divendres nit oferim menú de degustació amb una àmplia gamma d’elaboracions. El menú inclou la degustació d’un aperitiu, dos entrants, dos plats principals i dues postres, amb pa, aigua, vi de la casa i cafè.

El preu és de 23 euros.