Les claus del curs 2020-2021 en la formació professional

Les claus del curs 2020-2021 en la formació professional

Les claus del curs 2020-2021 en la formació professional

Les claus del curs 2020-2021 en la Formació Professional

Un nou any lectiu ha començat i ja és temps de posar-se en marxa coneixent les claus del curs 2020-2021 en la formació professional.

El començament de cada any formatiu implica sempre una sèrie de novetats, no obstant això, aquest curs s’ha hagut d’idear com un cicle d’aprenentatge compartit entre presencial i online, i serà un dels punts clau per la seva bona fita.

Després de superar els moments més difícils de la pandèmia i prendre un descans diferent en la temporada estival, el cicle educatiu 2020-2021 s’inicia amb un conjunt de característiques a les quals haurem d’acostumar-nos el més ràpid possible.

S’accelera la digitalització en la formació professional

Encara quan el model de la formació professional té un enfocament eminentment pràctic, la pandèmia obliga -en l’àmbit educatiu com en tots els sectors- a considerar la dimensió digital com una eina clau en aquest cicle.

A més de l’acompanyament de les polítiques públiques, les escoles i instituts hem realitzat un enorme esforç, tant des de l’administratiu com des del cos docent, per a posar en marxa una estratègia segura i accessible que permeti oferir aspectes teòrics a través d’internet.

Més aspirants en la formació professional

Que l’alumnat de formació professional creixi, demostra que l’interès pel sector de l’Hoteleria i el Turisme contínua. Hi ha ganes d’emprendre, de tirar endavant en uns sectors marcats pel dinamisme.

Les futures generacions s’estan formant per a treballar i ho fan des d’un enfocament pràctic, per a oferir els millors serveis ja a mig termini gràcies la modalitat d’FP Dual.
Existeix iniciativa de part dels joves, queda més que demostrat en l’augment progressiu d’aspirants per l’oferta en les diferents famílies formatives disponibles en l’FP.

En el cas de l’Hoteleria i el Turisme, el creixement de la matrícula va acompanyat de la mobilitat dels alumnes, la qual cosa -més enllà d’altres variables que ajusten aquest tipus de decisió familiar- posa en relleu el renovat interès i la fortalesa del sector.

Considerant les especials circumstàncies que travessem, a l’Escola d’Hostaleria i Turisme del Vallès, renovem el nostre compromís i optem per l’opció d’una MATRÍCULA VIVA fins al 31 d’Octubre.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Intercanvi Faculté des Métiers de Rennes

Des de fa ja 5 anys, l’EHTV i la Faculté des Métiers de Rennes col·laborem en l’intercanvi d’experiències professionals i formatives gràcies als programes Erasmus+. Mitjançant estades becades, els nostres alumnes treballen en empreses del seu sector professional a França amb l’avantatge de tenir una supervisió i recolzament in situ dels nostres companys de Rennes.

Llegir Més»

Conèixer l’aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona-El Prat és un element essencial en el desenvolupament del sector turístic català. Les seves instal·lacions i serveis, adequades i modernitzades en els últims anys, permeten oferir una experiència de qualitat als passatgers que l’utilitzen (més de 52 milions l’any 2019). El nostre alumnat de turisme visita cada curs aquesta infraestructura per conèixer

Llegir Més»

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Llegir Més»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Llegir Més»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Llegir Més»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs