© EHTV | Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès
CFGM | grau mitjà
Serveis en restauració
Titulació: Tècnic/a en Serveis en restauració
Accés al cicle
- Amb el títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria (o equivalent).
- Amb el títol de tècnic de qualsevol altre cicle formatiu de grau mitjà.
- Superant les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà.
- Superant el curs de formació específic per a l’accés als cicles de grau mitjà.
- Amb el títol de tècnic auxiliar (FP1) de qualsevol especialitat.
- Amb el títol de Batxillerat Unificat Polivalent (BUP).
- Havent cursat 1r i 2n de BUP (màxim 2 matèries pendents entre tots dos cursos).
- Amb el títol de batxillerat superior, tècnic o laboral (Pla de 1953 ó 1957).
- Amb el títol d’oficialia industrial (anterior a 1975).
- Qualsevol altra titulació oficial de nivell superior.
De què treballaràs?
- Cambrer/a de bar i cafeteria o restaurant.
- Empleat/ada d’economat d’unitats de producció i servei d’aliments i begudes.
- Bàrman.
- Sommelier.
- Auxiliar de serveis en mitjans de transport.
On treballaràs?
- Restaurants.
- Bars i cafeteries.
- Empreses de menjars preparats.
- Empreses de càtering.
Mòduls Professionals
- Ofertes gastronòmiques.
- Operacions bàsiques al bar cafeteria.
- Operacions bàsiques al restaurant.
- Serveis al bar cafeteria.
- Serveis al restaurant i esdeveniments especials.
- Tècniques de comunicació en la restauració.
- El vi i el seu servei.
- Anglès.
- Segona llengua estrangera.
- Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments.
- Formació i orientació laboral.
- Empresa i iniciativa emprenedora.
- Síntesi.
- Formació en centres de treball.
Durada: 2000 hores (2 cursos)
Pasarel.la que ofereix el cicle:
Després del cicle podràs:
- Accedir a un treball de tècnic.
- Cursar un altre cicle formatiu de grau mitjà.
- Accedir a un cicle de grau superior.