CFGS | grau superior
Direcció de Cuina
Tècnic/a superior en Direcció de cuina
La competència general d’aquest títol consisteix a dirigir i organitzar la producció i el servei a la cuina, determinar ofertes i recursos, controlar les activitats pròpies de l’aprovisionament, la producció i el servei, complir els objectius econòmics, seguir els protocols de qualitat establerts i actuar segons les normes d’higiene, de prevenció de riscos laborals i de protecció ambiental.
Accés al cicle
- Títol de Batxillerat.
- Superar les proves d’accés a Cicles Formatius de grau superior.
- Havent cursat un grau mitjà de la mateixa família.
De què treballaràs?
- Director/a d’aliments i begudes.
- Director/a de cuina.
- Cap de producció en cuina.
- Cap d’operacions de càtering.
- Encarregat/da de l’economat i el celler.
- Xef.
- Segon xef.
- Cap de partida.
- Cuiner/a.
On treballaràs?
- Restaurants.
- Bars i cafeteries.
- Empreses de menjars preparats.
- Empreses de càtering.
- Indústries agroalimentàries.
Mòduls Professionals
- Control de proveïment de matèries primeres.
- Processos de preelaboració i conservació a la cuina.
- Elaboracions de pastisseria i rebosteria a la cuina.
- Processos d’elaboració culinària.
- Gestió de la producció a la cuina.
- Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentàries.
- Gastronomia i nutrició.
- Gestió administrativa i comercial en la restauració.
- Recursos humans i direcció d’equips en la restauració.
- Anglès.
- Formació i orientació laboral.
- Empresa i iniciativa emprenedora.
- Projecte de direcció de cuina.
- Formació en centres de treball.



Durada: 2000 hores (2 cursos)
Pasarel.la que ofereix el cicle:
Després del cicle podràs:
- Accedir a un treball de tècnic/a superior.
- Cursar un altre cicle formatiu de grau superior.
- Accedir a un estudi universitari de grau (amb convalidació de crèdits ECTS).