© EHTV | Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès
Menu
Aquests estudis capaciten per dur a terme operacions bàsiques de preparació i conservació d’elaboracions culinàries senzilles, així com les operacions de preparació i presentació d’aliments i begudes en establiments de restauració, assistint en els processos de servei i atenció al client.
Poden accedir a aquest programa de formació i inserció
(PFI) els joves no ocupats que compleixin com a mínim 16
anys d’edat i com a màxim 21 en l’any d’inici del programa i
que no hagin obtingut el graduat en ESO.
Mòduls de formació professional (entre 615 i 665 hores)
Mòduls de formació general (entre 295 i 345 hores)
Tutoria, seguiment i orientació personalitzada (40 hores)
Inclouen:
Qualificació professional completa: HOT092_1: Operacions
bàsiques de restaurant i bar
La formació teòrica i pràctica et permetrà treballar de:
I, recorda, a l’escola oferim una varietat de cicles tant de grau mitjà com superior per complementar la teva formació. Consulta’ls!
© EHTV | Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació en nostra POLÍTICA DE COOKIES.
ACCEPTAR CONFIGURACIÓ DE COOKIES