L'escola
ESCOLA D'HOTELERIA I TURISME DEL VALLÈS
Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs
L’EHTV, Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, és un centre dependent de l’institut Cavall Bernat. La formació teòrica es duu a terme a les aules de l’institut i la formació pràctica a les instal·lacions de l’antiga masia coneguda com a Torre Mossèn Homs.
Podeu consultar aquí la documentació per la que ens regim i aquí la nostra política de qualitat.
Visita la Torre Mòssen Homs
Si vols conèixer la història de la Torre, veure com són els espais de treball de l’escola i gaudir d’un tast a l’era de la masia, apunta’t a les visites guiades que fem els dissabtes al matí!
Qui us guia? El nostre alumnat del CFGS Guia, informació i assistència turístiques
Quan? El tercer dissabte de cada mes. 2023 última oportunitat: 15 d’abril.
A quina hora? A les 10.00 hores (durada 1.30 hores)
En què consisteix? Guiatge pels espais interiors i exteriors de la Torre Mossèn Homs, finalitzant amb un tast de vi D.O.Bages
Preu: 3 euros per persona (gratuït per a menors de 18 anys)
El restaurant de la Torre Mossèn Homs està obert al públic de dilluns a divendres al migdia.
Així mateix, el nostre establiment ofereix diverses sales privades per a reunions i banquets.
Així mateix, el nostre establiment ofereix diverses sales privades per a reunions i banquets.
Els horaris d’obertura són: De dilluns a divendres migdia a partir de les 13.15 hores
Horaris de reserva:
De dilluns a divendres migdia de 13.00 a 14.45 hores.


Mobilitat Internacional
L'EHTV promou la mobilitat internacional del nostre alumnat de segon curs gràcies al programa Erasmus+.
- En els darrers cursos, un percentatge cada cop més elevat d'estudiants ha optat per fer una estada de pràctiques laborals a algun país europeu gràcies a les beques que gestionem.
- L'escola té un acord de col·laboració amb l'escola d'hoteleria de Rennes, a la Bretanya francesa i treballa també amb diferents empreses que ens proporcionen estades de pràctiques a d'altres països.
- Si voleu més informació, aneu a l'apartat Erasmus+ d'aquesta web.
Sortides
Conscients de la importància que té, per als estudiants de cicles formatius, assolir un coneixement real i actualitzat del sector en el que desenvoluparan la seva carrera professional, l'escola aposta per integrar en el currículum sortides i activitats fora del centre que permetin al nostre alumnat complementar de la manera més idònia la formació que reben a l'aula.
- Així, durant el curs escolar, es programen visites a diferents empreses relacionades amb els àmbits de la restauració, el turisme o la producció alimentària i vitivinícola, entre d'altres. Les empreses que ens obren les portes són companyies capdavanteres del seu sector econòmic: hotels, restaurants, cellers, agències de viatges... que ens aporten l'experiència real de negoci i de gestió, el know how de l'èxit empresarial i com aplicar a la pràctica les idees més innovadores.
- L'assistència a fires professionals és una altra de les activitats que planifiquem de forma habitual. Aquests esdeveniments professionals permeten a l'alumnat entrar en contacte amb una gran diversitat de propostes empresarials, conèixer els productes nous i les últimes tendències del mercat, fer networking amb els professionals del sector i, en definitiva, sentir-se part del món de l'hoteleria o el turisme. A títol d'exemple, assistim a Alimentària, a IBTM, al Fòrum Gastronòmic o al Saló B-Travel.
- No deixem de banda tampoc la formació cultural i humanística del nostre alumnat, això es tradueix en visites a museus, rutes guiades per diferents ciutats i viatges a diferents ciutat europees per conèixer de primera mà destins turístics punters.




Què ens diferencia?
- Els estudis d’Hoteleria i Turisme tenen un alt grau d’inserció laboral.
- Et formaràs amb equip docent jove i molt professional.
- T’oferim formació Dual a empreses capdavanteres del sector.
- Et facilitem que segueixis estudiant.
Som una escola amb un tracte familiar i proper. - Tenim una borsa de treball per a ex-alumnes.
- Podràs obtenir dos títols de GS en tres cursos.
Coneix l'equip docent
L’equip docent de CCFF de l’institut és la columna que vertebra la formació dels nostres estudiants, està composat per professors i professores amb molta vocació per a l’ensenyament i amb una àmplia experiència professional en els sectors de la restauració, la informació turística, la sumilleria, les agències de viatges, la pastisseria, la gestió d’esdeveniments, el càtering i la cocteleria, entre d’altres.
La implicació del professorat, així com la seva formació pedagògica i especialització professional, són aspectes clau per al desenvolupament acadèmic, professional i personal de l’alumnat. La nostra missió és guiar l’alumne en tot el seu trajecte formatiu fins a l’assoliment de les competències professionals que li permetin accedir al món laboral de forma satisfactòria.