Erasmus +

ESCOLA D'HOTELERIA I TURISME DEL VALLÈS

Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs

Per complementar la formació d'hoteleria i turisme, s'ofereix la possibilitat de realitzar part de les pràctiques a una empresa de la unió europea. Treballem amb Països com França, Itàlia, Holanda o Polònia.

Sol·licitud de beques 21-22

Convocatòria Erasmus+ 21/22

 

Obrim la convocatòria per a la selecció d’alumnat interessat a gaudir d’una beca Erasmus+ per realitzar una estada professional durant aquest curs 21/22. La convocatòria està oberta a tot l’alumnat de segons cursos de cicles formatius i estarà oberta per a inscripcions fins al 18 de novembre.

GRAU MITJÀ Podeu accedir a la informació i a la documentació sol·licitada AQUÍ

GRAU SUPERIOR Podeu accedir a la informació i a la documentació sol·licitada AQUÍ

Alumnat admès a les proves Erasmus+

 

Iniciem el procés de selecció de l’alumnat que rebrà una beca Erasmus+ per a fer una estada de pràctiques professionals aquest estiu. Podeu consultar aquí el llistat de persones admeses i el dia i hora en la que estan convocades a les entrevistes de selecció.

Erasmus+: publicació de l’alumnat seleccionat

 

Un cop finalitzat el procés de selecció de l’alumnat inscrit per a fer una estada laboral becada amb Erasmus+,  podeu consultar aquí el llistat resultant d’aquest procés.

Convocatòria Erasmus+ per a postgraduats

  Queda obert el termini per a la presentació de sol·licituds per a gaudir d’una beca d’estada de pràctiques laborals a Rennes. Aquestes beques estan adreçades a alumnat postgraduat i l’estada es realitzarà durant el primer trimestre del curs 22-23. Aquí podeu consultar tota la informació relativa a aquesta convocatòria.

International Mobility

About us

Erasmus Policy Statement

Descarrega't el document

Document Erasmus Policy Statement

Carta Eche

Descarrega't el document

Carta VET

Descarrega't el document

2020-1-ES01-KA120-VET-095616_page-0001