CFGM | grau mitjà

Comercialització de productes alimentaris

Titulació: Tècnic/a en comercialització de productes alimentaris

Accés al cicle

  • Amb el títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria (o equivalent)
  •  Amb el títol de tècnic de qualsevol altre cicle formatiu de grau mitjà.
  •  Superant les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà.
  •  Superant el curs de formació específic per a l’accés als cicles de grau mitjà.
  •  Amb el títol de tècnic auxiliar (FP1) de qualsevol especialitat.
  •  Amb el títol de Batxillerat Unificat Polivalent (BUP).
  •  Havent cursat 1r i 2n de BUP (màxim 2 matèries pendents entre tots dos cursos).
  •  Amb el títol de batxillerat superior, tècnic o laboral (Pla de 1953 o 1957).
  •  Amb el títol d’oficialia industrial (anterior a 1975).
  •  Qualsevol altra titulació oficial de nivell superior.

Què estudiaràs?

  • Constitució de petits negocis alimentaris
  • Mercadotècnia del comerç alimentari
  • Dinamització del punt de venda en comerços alimentaris
  • Atenció comercial en negocis alimentaris
  • Seguretat i qualitat alimentària en el comerç
  • Preparació i condicionament de productes frescos i transformats
  • Logística de productes alimentaris
  • Comerç electrònic en negocis alimentaris
  • Ofimàtica aplicada al comerç alimentari
  • Gestió d’un comerç alimentari
  • Anglès
  • Formació i orientació laboral
  • Síntesi de comercialització de productes alimentaris
  • Formació en centres de treball

De què treballaràs?

La formació teòrica i pràctica et permetrà treballar de:

  • Manager/encarregat-da en comerços alimentaris online o físics.
  • Venedor/a en comerços alimentaris online o físics.
  • Comercial de productes alimentaris.
  • Encarregat/da de departaments d’ alimentació a grans magatzems.

On treballaràs?

  • Comerços d’alimentació
  • Botigues gourmet
  • Empreses de producció alimentària
  • Grans empreses de distribució i comercialització alimentària
escola-ehtv-torre-mossen-homs

Durada: 2000 hores (2 cursos)

Competència general:

La competència general d’aquest títol consisteix a desenvolupar activitats comercials en establiments alimentaris físics i en línia, relacionades amb la planificació comercial, la gestió de la logística d’emmagatzematge, la distribució i la reposició de productes alimentaris, la supervisió de les seccions de venda d’aliments peribles i no peribles, i d’atenció comercial a clients i proveïdors; seguint criteris de qualitat i actuant segons la normativa de prevenció de riscos, seguretat alimentària i protecció del consumidor.

PASAREL.LA QUE OFEREIX EL CICLE:

  • Accedir a un treball de tècnic
  • Cursar un altre cicle  formatiu de grau mitjà
  • Cursar un altre cicle formatiu de grau superior

A l’escola oferim una varietat de cicles tant de grau mitjà com superior per complementar la teva formació. Consulta’ls!