CFGM | grau mitjà
Comercialització de productes alimentaris
Titulació: Tècnic/a en comercialització de productes alimentaris
Accés al cicle
- Amb el títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria (o equivalent)
- Amb el títol de tècnic de qualsevol altre cicle formatiu de grau mitjà.
- Superant les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà.
- Superant el curs de formació específic per a l’accés als cicles de grau mitjà.
- Amb el títol de tècnic auxiliar (FP1) de qualsevol especialitat.
- Amb el títol de Batxillerat Unificat Polivalent (BUP).
- Havent cursat 1r i 2n de BUP (màxim 2 matèries pendents entre tots dos cursos).
- Amb el títol de batxillerat superior, tècnic o laboral (Pla de 1953 o 1957).
- Amb el títol d’oficialia industrial (anterior a 1975).
- Qualsevol altra titulació oficial de nivell superior.
Què estudiaràs?
- Constitució de petits negocis alimentaris
- Mercadotècnia del comerç alimentari
- Dinamització del punt de venda en comerços alimentaris
- Atenció comercial en negocis alimentaris
- Seguretat i qualitat alimentària en el comerç
- Preparació i condicionament de productes frescos i transformats
- Logística de productes alimentaris
- Comerç electrònic en negocis alimentaris
- Ofimàtica aplicada al comerç alimentari
- Gestió d’un comerç alimentari
- Anglès
- Formació i orientació laboral
- Síntesi de comercialització de productes alimentaris
- Formació en centres de treball
De què treballaràs?
La formació teòrica i pràctica et permetrà treballar de:
- Manager/encarregat-da en comerços alimentaris online o físics.
- Venedor/a en comerços alimentaris online o físics.
- Comercial de productes alimentaris.
- Encarregat/da de departaments d’ alimentació a grans magatzems.
On treballaràs?
- Comerços d’alimentació
- Botigues gourmet
- Empreses de producció alimentària
- Grans empreses de distribució i comercialització alimentària


Durada: 2000 hores (2 cursos)
Competència general:
La competència general d’aquest títol consisteix a desenvolupar activitats comercials en establiments alimentaris físics i en línia, relacionades amb la planificació comercial, la gestió de la logística d’emmagatzematge, la distribució i la reposició de productes alimentaris, la supervisió de les seccions de venda d’aliments peribles i no peribles, i d’atenció comercial a clients i proveïdors; seguint criteris de qualitat i actuant segons la normativa de prevenció de riscos, seguretat alimentària i protecció del consumidor.
PASAREL.LA QUE OFEREIX EL CICLE:
- Accedir a un treball de tècnic
- Cursar un altre cicle formatiu de grau mitjà
- Cursar un altre cicle formatiu de grau superior
A l’escola oferim una varietat de cicles tant de grau mitjà com superior per complementar la teva formació. Consulta’ls!