assesorament-ehtv-escola-hoteleria-turisme-valles-ins-cavall-bernat

La formació professional ja iguala al títol universitari en l’oferta laboral

La formació professional ja iguala al títol universitari en l’oferta laboral

L’estudi d’una consultora revela que, enguany, entre els requisits de les ofertes d’ocupació la formació professional ja iguala al títol universitari.

Un 38,8% de les ofertes publicades requereixen títol universitari, mentre que un 38,7% sol·liciten comptar amb formació professional per a postular-se a les ofertes.

Mentre que les ofertes per a titulacions en ESO, Graduat Escolar, Batxillerat o BUP i COU no arriba al 10%, la demanda de professionals titulats creix i s’ajusta a les demandes de cada sector.

Es tracta d’un canvi important per a molts sectors, en particular en el que correspon al sector hostaler, perquè és un àmbit on l’experiència pràctica és fonamental per a iniciar immediatament les tasques.

El 59% de les convocatòries concreten una família professional específica, especialment pel que fa a titulats en FP de grau superior, encara que també hi ha una important demanda de professionals de grau mitjà per a la qual moltes vegades s’indica només el perfil general.

Formació professional de grau mitjà i superior en hoteleria i turisme

A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès oferim cicles formatius de la professional que major demanda d’ocupacions ha sostingut durant els últims anys i, encara en un context de pandèmia, es perfila com un sector de ràpida recuperació post-pandèmia.

Cada any, acollim alumnes que tenen continuïtat en els estudis i diplomen formats per a les famílies de turisme, hostaleria i indústries alimentàries.

Els cicles de grau mitjà són:

Cuina i Gastronomia
Serveis en restauració
Fleca, rebosteria i confiteria

Els cicles de grau superior abasten:

Guia, assistència i informació turística
Agències de viatges i esdeveniments
Direcció de cuina
Direcció de serveis en restauració

A l’Escola, comptem amb el Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs on els estudiants de tots els cicles formatius realitzen les seves classes pràctiques, portant tasques en l’àmbit de l’administració, gestió i atenció a clients reals en un context real i amb ampli reconeixement de servei.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Intercanvi Faculté des Métiers de Rennes

Des de fa ja 5 anys, l’EHTV i la Faculté des Métiers de Rennes col·laborem en l’intercanvi d’experiències professionals i formatives gràcies als programes Erasmus+. Mitjançant estades becades, els nostres alumnes treballen en empreses del seu sector professional a França amb l’avantatge de tenir una supervisió i recolzament in situ dels nostres companys de Rennes.

Llegir Més»

Conèixer l’aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona-El Prat és un element essencial en el desenvolupament del sector turístic català. Les seves instal·lacions i serveis, adequades i modernitzades en els últims anys, permeten oferir una experiència de qualitat als passatgers que l’utilitzen (més de 52 milions l’any 2019). El nostre alumnat de turisme visita cada curs aquesta infraestructura per conèixer

Llegir Més»

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Llegir Més»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Llegir Més»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Llegir Més»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs