assesorament-ehtv-escola-hoteleria-turisme-valles-ins-cavall-bernat

La formació professional ja iguala al títol universitari en l’oferta laboral

La formació professional ja iguala al títol universitari en l’oferta laboral

L’estudi d’una consultora revela que, enguany, entre els requisits de les ofertes d’ocupació la formació professional ja iguala al títol universitari.

Un 38,8% de les ofertes publicades requereixen títol universitari, mentre que un 38,7% sol·liciten comptar amb formació professional per a postular-se a les ofertes.

Mentre que les ofertes per a titulacions en ESO, Graduat Escolar, Batxillerat o BUP i COU no arriba al 10%, la demanda de professionals titulats creix i s’ajusta a les demandes de cada sector.

Es tracta d’un canvi important per a molts sectors, en particular en el que correspon al sector hostaler, perquè és un àmbit on l’experiència pràctica és fonamental per a iniciar immediatament les tasques.

El 59% de les convocatòries concreten una família professional específica, especialment pel que fa a titulats en FP de grau superior, encara que també hi ha una important demanda de professionals de grau mitjà per a la qual moltes vegades s’indica només el perfil general.

Formació professional de grau mitjà i superior en hoteleria i turisme

A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès oferim cicles formatius de la professional que major demanda d’ocupacions ha sostingut durant els últims anys i, encara en un context de pandèmia, es perfila com un sector de ràpida recuperació post-pandèmia.

Cada any, acollim alumnes que tenen continuïtat en els estudis i diplomen formats per a les famílies de turisme, hostaleria i indústries alimentàries.

Els cicles de grau mitjà són:

Cuina i Gastronomia
Serveis en restauració
Fleca, rebosteria i confiteria

Els cicles de grau superior abasten:

Guia, assistència i informació turística
Agències de viatges i esdeveniments
Direcció de cuina
Direcció de serveis en restauració

A l’Escola, comptem amb el Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs on els estudiants de tots els cicles formatius realitzen les seves classes pràctiques, portant tasques en l’àmbit de l’administració, gestió i atenció a clients reals en un context real i amb ampli reconeixement de servei.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

FP Dual en el nou curs

FP Dual en el nou curs

La formació professional ha estat una de les activitats més afectades pel tancament de centres educatius durant el confinament i és hora d’analitzar què passarà amb l’FP Dual per al nou curs.

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

© EHTV | Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès