assesorament-ehtv-escola-hoteleria-turisme-valles-ins-cavall-bernat

La formació professional ja iguala al títol universitari en l’oferta laboral

La formació professional ja iguala al títol universitari en l’oferta laboral

L’estudi d’una consultora revela que, enguany, entre els requisits de les ofertes d’ocupació la formació professional ja iguala al títol universitari.

Un 38,8% de les ofertes publicades requereixen títol universitari, mentre que un 38,7% sol·liciten comptar amb formació professional per a postular-se a les ofertes.

Mentre que les ofertes per a titulacions en ESO, Graduat Escolar, Batxillerat o BUP i COU no arriba al 10%, la demanda de professionals titulats creix i s’ajusta a les demandes de cada sector.

Es tracta d’un canvi important per a molts sectors, en particular en el que correspon al sector hostaler, perquè és un àmbit on l’experiència pràctica és fonamental per a iniciar immediatament les tasques.

El 59% de les convocatòries concreten una família professional específica, especialment pel que fa a titulats en FP de grau superior, encara que també hi ha una important demanda de professionals de grau mitjà per a la qual moltes vegades s’indica només el perfil general.

Formació professional de grau mitjà i superior en hoteleria i turisme

A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès oferim cicles formatius de la professional que major demanda d’ocupacions ha sostingut durant els últims anys i, encara en un context de pandèmia, es perfila com un sector de ràpida recuperació post-pandèmia.

Cada any, acollim alumnes que tenen continuïtat en els estudis i diplomen formats per a les famílies de turisme, hostaleria i indústries alimentàries.

Els cicles de grau mitjà són:

Cuina i Gastronomia
Serveis en restauració
Fleca, rebosteria i confiteria

Els cicles de grau superior abasten:

Guia, assistència i informació turística
Agències de viatges i esdeveniments
Direcció de cuina
Direcció de serveis en restauració

A l’Escola, comptem amb el Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs on els estudiants de tots els cicles formatius realitzen les seves classes pràctiques, portant tasques en l’àmbit de l’administració, gestió i atenció a clients reals en un context real i amb ampli reconeixement de servei.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

La Paula i l’experiència Erasmus+

La Paula és una alumna del CFGM Cuina i Gastronomia que va finalitzar els seus estudis aquest darrer curs i tenia moltes ganes de marxar a viure l’experiència Erasmus+ malgrat la pandèmia. Aquí podeu llegir el seu Diario de la estancia Erasmus+: ERASMUS EN TIEMPOS DE PANDEMIADespués de casi un año de trámites, esperas y

Llegir Més»

L’estada Erasmus+ de la Laia

La nostra alumna del CFGM Serveis en Restauració tot just ha tornat de la seva estada a Florència becada amb el programa Erasmus+. Sens dubte, ha estat una experiència absolutament diferent perquè, als reptes habituals que suposen les pràctiques a l’estranger, aquest any s’hi ha sumat la incidència de la pandèmia de coronavirus. La Laia

Llegir Més»

Visita la Torre Mossèn Homs!

Aquest 2021 iniciem una activitat oberta a tothom que us permetrà descobrir la Torre Mossèn Homs, el restaurant formatiu de l’escola que és, també, un element important del patrimoni històric de Terrassa. Amb el guiatge del nostre alumnat de CFGS Guia, informació i assistència turístiques, podreu conèixer la història de la Torre, veure els espais

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs