

Més aspirants de la Formació Professional en hoteleria
Les elaboracions culinàries i el servei de restauració “amb fonament” són la carta de presentació i orgull del nostre país en el món.
El cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i Gastronomia a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès ofereix la titulació de tècnic dins la formació professional, i amb la qual es pot accedir a una feina o continuar amb un cicle de grau superior.
Una formació tècnica amb base pràctica resulta una excel·lent alternativa per accedir al mercat laboral.
Tot i el cop de la crisi desencadenada per la pandèmia, el sector de la gastronomia és un pilar fort de la cultura espanyola i tendeix a recuperar-se gràcies a l’enorme talent i esforç dels professionals de sector.
Avui dia, amb la titulació com a Tècnic en Cuina i Gastronomia, és possible accedir a llocs com a cuiner, cap de partida o altres llocs de treball a les unitats de producció d’aliments i begudes.
Els mòduls professionals del curs inclouen, entre d’altres:
– Elaboració d’ofertes gastronòmiques en diversos àmbits.
– Elaboració i conservació de diferents tipus d’aliments.
– Productes i tècniques culinàries avançades.
– Postres en restauració i processos bàsics de pastisseria i rebosteria
– Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments.
Juntament amb això, s’aporten nocions integrals per a la formulació d’iniciatives emprenedores i per a l’orientació laboral, així com per donar continuïtat als estudis a través d’un altre cicle de grau mitjà o de l’accés a un cicle de grau superior.
Però, tot i que és possible obtenir resultats satisfactoris mitjançant els continguts teòrics, la pràctica fa a l’oportunitat d’identificar el talent individual i la capacitat per treballar en equip, qualitats bàsiques per treballar professionament a la cuina.
A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els mòduls pràctics es realitzen a les instal·lacions pròpies del Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs i a empreses col·laboradores, brindant l’oportunitat de treballar en un context natural amb clients reals.
Les elaboracions culinàries i el servei de restauració “amb fonament” són la carta de presentació i orgull del nostre país en el món.
Formar part de la plantilla fixa en una cuina professional és el somni de tot estudiant de cuina, per això, compartim aquí els tips per a aprofitar al màxim la teva experiència en una cuina professional.
Becaris, contractes en pràctiques o contractes per a la formació i l’aprenentatge. Hi ha diferents tipus de contractació per als que busquen oportunitats laborals a terme de la seva formació professional.
L’FP Dual convoca cada dia a més empreses i aspirants, perquè presenta avantatges substantius per a totes dues parts així com per al centre educatiu i contribueix al desenvolupament de l’economia regional.
Aquesta modalitat està apropant cada dia a més, les empreses i els aspirants, combinant la formació tècnica pràctica en el centre educatiu i en el treball.
L’alumnat del CFGS Guia, assistència i informació turístiques ha treballat de valent per donar llum a una nova proposta cultural per a la ciutat de Terrassa. Des de principis d’any, estem oferint una visita guiada de la Torre Mossèn Homs un dissabte de cada mes. Aquesta activitat ha estat planificada i és realitzada pels nostres
© EHTV | Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació en nostra POLÍTICA DE COOKIES.
ACCEPTAR CONFIGURACIÓ DE COOKIES