Els nostres menús

Estudiar Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia

Els nostres menús

Estudiar Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia a L’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès

El cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i Gastronomia a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès ofereix la titulació de tècnic dins la formació professional, i amb la qual es pot accedir a una feina o continuar amb un cicle de grau superior.

Una formació tècnica amb base pràctica resulta una excel·lent alternativa per accedir al mercat laboral.

Tot i  el cop de la crisi desencadenada per la pandèmia, el sector de la gastronomia és un pilar fort de la cultura espanyola i tendeix a recuperar-se gràcies a l’enorme talent i esforç dels professionals de sector.

Avui dia, amb la titulació com a Tècnic en Cuina i Gastronomia, és possible accedir a llocs com a cuiner, cap de partida o altres llocs de treball a les unitats de producció d’aliments i begudes.

Formació eminentment pràctica en Cuina i Gastronomia

Els mòduls professionals del curs inclouen, entre d’altres:

– Elaboració d’ofertes gastronòmiques en diversos àmbits.
– Elaboració i conservació de diferents tipus d’aliments.
– Productes i tècniques culinàries avançades.
– Postres en restauració i processos bàsics de pastisseria i rebosteria
– Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments.

Juntament amb això, s’aporten nocions integrals per a la formulació d’iniciatives emprenedores i per a l’orientació laboral, així com per donar continuïtat als estudis a través d’un altre cicle de grau mitjà o de l’accés a un cicle de grau superior.

Però, tot i que és possible obtenir resultats satisfactoris mitjançant els continguts teòrics, la pràctica fa a l’oportunitat d’identificar el talent individual i la capacitat per treballar en equip, qualitats bàsiques per treballar professionament a la cuina.

A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els mòduls pràctics es realitzen a les instal·lacions pròpies del Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs i a empreses col·laboradores, brindant l’oportunitat de treballar en un context natural amb clients reals.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

La Paula i l’experiència Erasmus+

La Paula és una alumna del CFGM Cuina i Gastronomia que va finalitzar els seus estudis aquest darrer curs i tenia moltes ganes de marxar a viure l’experiència Erasmus+ malgrat la pandèmia. Aquí podeu llegir el seu Diario de la estancia Erasmus+: ERASMUS EN TIEMPOS DE PANDEMIADespués de casi un año de trámites, esperas y

Llegir Més»

L’estada Erasmus+ de la Laia

La nostra alumna del CFGM Serveis en Restauració tot just ha tornat de la seva estada a Florència becada amb el programa Erasmus+. Sens dubte, ha estat una experiència absolutament diferent perquè, als reptes habituals que suposen les pràctiques a l’estranger, aquest any s’hi ha sumat la incidència de la pandèmia de coronavirus. La Laia

Llegir Més»

Visita la Torre Mossèn Homs!

Aquest 2021 iniciem una activitat oberta a tothom que us permetrà descobrir la Torre Mossèn Homs, el restaurant formatiu de l’escola que és, també, un element important del patrimoni històric de Terrassa. Amb el guiatge del nostre alumnat de CFGS Guia, informació i assistència turístiques, podreu conèixer la història de la Torre, veure els espais

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs