Els nostres menús

Estudiar Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia

Els nostres menús

Estudiar Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia a L’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès

El cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i Gastronomia a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès ofereix la titulació de tècnic dins la formació professional, i amb la qual es pot accedir a una feina o continuar amb un cicle de grau superior.

Una formació tècnica amb base pràctica resulta una excel·lent alternativa per accedir al mercat laboral.

Tot i  el cop de la crisi desencadenada per la pandèmia, el sector de la gastronomia és un pilar fort de la cultura espanyola i tendeix a recuperar-se gràcies a l’enorme talent i esforç dels professionals de sector.

Avui dia, amb la titulació com a Tècnic en Cuina i Gastronomia, és possible accedir a llocs com a cuiner, cap de partida o altres llocs de treball a les unitats de producció d’aliments i begudes.

Formació eminentment pràctica en Cuina i Gastronomia

Els mòduls professionals del curs inclouen, entre d’altres:

– Elaboració d’ofertes gastronòmiques en diversos àmbits.
– Elaboració i conservació de diferents tipus d’aliments.
– Productes i tècniques culinàries avançades.
– Postres en restauració i processos bàsics de pastisseria i rebosteria
– Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments.

Juntament amb això, s’aporten nocions integrals per a la formulació d’iniciatives emprenedores i per a l’orientació laboral, així com per donar continuïtat als estudis a través d’un altre cicle de grau mitjà o de l’accés a un cicle de grau superior.

Però, tot i que és possible obtenir resultats satisfactoris mitjançant els continguts teòrics, la pràctica fa a l’oportunitat d’identificar el talent individual i la capacitat per treballar en equip, qualitats bàsiques per treballar professionament a la cuina.

A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els mòduls pràctics es realitzen a les instal·lacions pròpies del Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs i a empreses col·laboradores, brindant l’oportunitat de treballar en un context natural amb clients reals.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Llegir Més»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Llegir Més»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs