Acostant l'empresa a la Formació Professional part 1

Acostant l’empresa a la Formació Professional (Part 1)

Acostant l'empresa a la Formació Professional part 1

Acostant l’empresa a la Formació Professional en Hoteleria i Turisme

L’FP no és només una alternativa per a joves estudiants, sinó que es tracta de l’oportunitat de les empreses per a intervenir en la qualificació dels seus futurs equips de treball.

A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès apostem per enfortir l’acostament de les empreses amb la formació dels nous professionals.

Actualment, oferim cicles formatius de Grau Mitjà i Superior, treballant amb plans d’estudi de permeten la continuïtat dels estudiants i afavoreixen l’oportunitat d’optar per dos títols en tres cursos.

Sent un centre públic de referència en el sector del turisme, hostaleria i la indústria alimentària, enfoquem els nostres esforços a compaginar la formació teòrica en aules, amb la pràctica en el Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs.

Una FP alineada amb els requeriments del sector

L’Escola assenteixi les seves bases en un model formatiu que s’ajusta a la perfecció amb les necessitats del sector, incloent-hi:

– Activitats formatives articulades amb sortides curriculars
– Col·laboracions amb causes solidàries i organitzacions del tercer sector
– Grups reduïts amb professors actius en el sector
– Tallers especialitzats en direcció de cuina i serveis de restauració
– Modalitat internacional a través del Programa Erasmus+
– Competència lingüística en idiomes i intercanvis amb alumnes estrangers
– Escola homologada en el sistema Amadeus de reserves

Com trobar el perfil a la mida del teu negoci

A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, les empreses poden optar per formar part de l’exclusiva Borsa d’Alumnes.

Tant si l’empresa necessita incorporar un perfil específic a la plantilla, com si compta amb una oferta laboral júnior, a través de la Borsa gestionem la cerca per a acostar l’oportunitat a estudiants i exalumnes.

Una altra de les grans oportunitats per a la incorporació dels millors recursos humans a l’establiment està en l’FP Dual, que també es troba disponible a l’Escola i l’abordem en el pròxim article.

COL·LABORA AMB L’EHTV!

Noticias anteriores

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Macedònia existeix! (Descobertes Erasmus+ 3era part)

Aquesta és la darrera entrega de les aventures dels nostres alumnes en terres macedòniques. Podeu llegir-ne part d’elles al Diario del alumno que ha escrit el Jostyn: TÍTULO: JOSTYN THE MACEDONIAN Me imaginaba un país típico europeo y no me esperaba un país con la pobreza que había, la gente era muy amable y eso

Leer Más»

Macedònia existeix! (Descobertes Erasmus+ 2ona part)

En aquest article podeu llegir el Diario del alumno Erasmus de la Maria: TÍTULO: Un Erasmus que rompió los esquemas Mañana empieza la aventura. Las maletas ya están a reventar al lado de mi cama, los nervios a flor de piel, me he despedido de toda mi familia y mis amigos, y el check in

Leer Más»

Macedònia existeix! (Descobertes Erasmus+ 1era part)

Després d’un curs 2019-20 d’expectatives frustrades pel què fa a les estades Erasmus+, la Maria, el Jostyn i l’Antoni, tres alumnes del GS Agències de viatges i gestió d’esdeveniments, van decidir posar-se el món per barret i marxar a gaudir de l’experiència Erasmus+ que tant anhelaven. Donades les circumstàncies actuals, no van poder anar a

Leer Más»