Acostant l’empresa a la Formació Professional en Hoteleria i Turisme
L’FP no és només una alternativa per a joves estudiants, sinó que es tracta de l’oportunitat de les empreses per a intervenir en la qualificació dels seus futurs equips de treball.
A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès apostem per enfortir l’acostament de les empreses amb la formació dels nous professionals.
Actualment, oferim cicles formatius de Grau Mitjà i Superior, treballant amb plans d’estudi de permeten la continuïtat dels estudiants i afavoreixen l’oportunitat d’optar per dos títols en tres cursos.
Sent un centre públic de referència en el sector del turisme, hostaleria i la indústria alimentària, enfoquem els nostres esforços a compaginar la formació teòrica en aules, amb la pràctica en el Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs.
Una FP alineada amb els requeriments del sector
L’Escola assenteixi les seves bases en un model formatiu que s’ajusta a la perfecció amb les necessitats del sector, incloent-hi:
– Activitats formatives articulades amb sortides curriculars
– Col·laboracions amb causes solidàries i organitzacions del tercer sector
– Grups reduïts amb professors actius en el sector
– Tallers especialitzats en direcció de cuina i serveis de restauració
– Modalitat internacional a través del Programa Erasmus+
– Competència lingüística en idiomes i intercanvis amb alumnes estrangers
– Escola homologada en el sistema Amadeus de reserves
Com trobar el perfil a la mida del teu negoci
A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, les empreses poden optar per formar part de l’exclusiva Borsa d’Alumnes.
Tant si l’empresa necessita incorporar un perfil específic a la plantilla, com si compta amb una oferta laboral júnior, a través de la Borsa gestionem la cerca per a acostar l’oportunitat a estudiants i exalumnes.
Una altra de les grans oportunitats per a la incorporació dels millors recursos humans a l’establiment està en l’FP Dual, que també es troba disponible a l’Escola i l’abordem en el pròxim article.