Acostant l'empresa a la Formació Professional part 1

Acostant l’empresa a la Formació Professional (Part 1)

Acostant l'empresa a la Formació Professional part 1

Acostant l’empresa a la Formació Professional en Hoteleria i Turisme

L’FP no és només una alternativa per a joves estudiants, sinó que es tracta de l’oportunitat de les empreses per a intervenir en la qualificació dels seus futurs equips de treball.

A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès apostem per enfortir l’acostament de les empreses amb la formació dels nous professionals.

Actualment, oferim cicles formatius de Grau Mitjà i Superior, treballant amb plans d’estudi de permeten la continuïtat dels estudiants i afavoreixen l’oportunitat d’optar per dos títols en tres cursos.

Sent un centre públic de referència en el sector del turisme, hostaleria i la indústria alimentària, enfoquem els nostres esforços a compaginar la formació teòrica en aules, amb la pràctica en el Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs.

Una FP alineada amb els requeriments del sector

L’Escola assenteixi les seves bases en un model formatiu que s’ajusta a la perfecció amb les necessitats del sector, incloent-hi:

– Activitats formatives articulades amb sortides curriculars
– Col·laboracions amb causes solidàries i organitzacions del tercer sector
– Grups reduïts amb professors actius en el sector
– Tallers especialitzats en direcció de cuina i serveis de restauració
– Modalitat internacional a través del Programa Erasmus+
– Competència lingüística en idiomes i intercanvis amb alumnes estrangers
– Escola homologada en el sistema Amadeus de reserves

Com trobar el perfil a la mida del teu negoci

A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, les empreses poden optar per formar part de l’exclusiva Borsa d’Alumnes.

Tant si l’empresa necessita incorporar un perfil específic a la plantilla, com si compta amb una oferta laboral júnior, a través de la Borsa gestionem la cerca per a acostar l’oportunitat a estudiants i exalumnes.

Una altra de les grans oportunitats per a la incorporació dels millors recursos humans a l’establiment està en l’FP Dual, que també es troba disponible a l’Escola i l’abordem en el pròxim article.

COL·LABORA AMB L’EHTV!

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Llegir Més»