Servei de restauració en el nostre Restaurant-Escola

Servei de restauració en el nostre Restaurant-Escola

Servei de restauració en el nostre Restaurant-Escola

Servei de restauració de l’EHTV en el nostre Restaurant-Escola

El Restaurant-Escola és l’escenari de pràctiques especialment dissenyat per l’ Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès perquè els estudiants reforcin els coneixements adquirits en el servei de restauració.

En el nostre Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs l’experiència que adquireixen els alumnes és vital, perquè en les activitats vinculades a la cuina i el servei de restauració es requereix desenvolupar diverses habilitats i aplicar-les de manera sincronitzada.

A més de completar el coneixement pràctic vinculat a l’elaboració de plats i menús, els estudiants aprenen sobre el maneig de proveïdors, l’elaboració de la carta, promocions i atenció al client.

Més que un complement, es tracta d’un àmbit on s’integren els coneixements de la formació per a aconseguir graduats en Formació Professional altament capacitats.
Menús diaris i pedagògics al servei de la Formació Professional Dual.

Al llarg dels estudis, els alumnes tenen formació en pràctiques en els quals s’encarreguen de desenvolupar i prepara els menús diaris per al servei al públic en el restaurant escola:

  • Dimarts i dijous migdia, menú petita degustació amb elaboracions a triar. El menú es compon d’un aperitiu, i de dos entrants, dos plats principals, prepostre i postres. Inclou el pa, l’aigua, va venir de la casa i cafè. El preu és de 15 euros.
  • Dimecres i divendres migdia, menú de degustació amb elaboracions locals i internacionals. El menú inclou la degustació d’un aperitiu, dos entrants, dos plats principals i dues postres, amb pa, aigua, va venir de la casa i cafè. El preu és de 18 euros.
  • Divendres nit oferim menú de degustació amb una àmplia gamma d’elaboracions. El menú inclou la degustació d’un aperitiu, dos entrants, dos plats principals i dues postres, amb pa, aigua, va venir de la casa i cafè. El preu és de 23 euros.

El calendari permet oferir als clients del Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs una variada oferta gastronòmica.

A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès apostem pel futur, apuntant a formar joves professionals amb experiència per a portar un complet i variat servei de restauració en les seves futures carreres.

Noticias anteriores

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

FP Dual en el nou curs

FP Dual en el nou curs

La formació professional ha estat una de les activitats més afectades pel tancament de centres educatius durant el confinament i és hora d’analitzar què passarà amb l’FP Dual per al nou curs.

Leer Más»