Torre Mossen Homs

Informació per a la comunitat educativa respecte al pla de reobertura

Informació per a la comunitat educativa respecte al pla de reobertura en fase 2

Tot i que ja hem entrat en el que es denomina “nova normalitat”, és important conèixer com afectaria la comunitat educativa un pla de reobertura en fase 2.

Enfront de possibles rebrots, com ja s’han anat registrant, l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès i el Restaurant Escola Torre Mossèn Homs es  haurem de prepar, com la resta d’escoles, per a abordar les diferents situacions que puguin presentar-se en els pròxims mesos i de cara als cicles formatius 2020-2021.

Diàriament, es van donant a conèixer les decisions que diferents comunitats assumeixen per a enfrontar els brots i rebrots de COVID-19, aplicant restriccions o reprenent la fase 2.

Quines seran les mesures per al nou curs educatiu?

Tant l’escola com el restaurant-escola estan preparats per a assumir mesures enfront de la contingència en el marc de la possible aplicació de restriccions en la nova normalitat o el retorn a fase 2.

Algunes de les mesures que es preveuen i afectarien la comunitat educativa són:

Mesures de la nova normalitat: des que es va donar fi a l’estat d’alarma i fins que existeixi una vacuna eficaç:

o L’ús de màscares obligatori.

o El manteniment de la distància social d’1 metre i mig obligatori.

Aquestes mesures afecten la forma en què ens trobem en aules i laboratoris de formació, així com en la recepció de proveïdors i clients.

És important considerar especialment el manteniment d’una higiene eficaç, tant personal, rentant les mans amb freqüència, com en manipular diversos útils, utilitzar alcohol, sanitizant i desinfectant en finalitzar cada procés per a deixar les estacions de treball netes, evitant concórrer a l’establiment quan es presenti qualsevol símptoma.

Mesures d’un retorn a Fase 2: des que es va posar en marxa la Fase 2 en el pla de desescalada, les mesures que van aplicar per a una reobertura en establiments educatius de Formació Professional mitjana i superior suposen:

o Alternança en grups de no més de 15 estudiants.

o Assistència voluntària, tant d’alumnes com del personal.

o Obertura de l’espai interior dels locals de restauració amb limitacions, en general, amb un aforament al 50%, garanties de separació i només per a servei de taules.

Ens caldrà esperar a setembre que, en cas de rebrots, per veure les diferents mesures que continguin altres ajustos que permetin donar continuïtat a les activitats educatives en el marc de la FP, els FCT i l’FP Dual.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Intercanvi Faculté des Métiers de Rennes

Des de fa ja 5 anys, l’EHTV i la Faculté des Métiers de Rennes col·laborem en l’intercanvi d’experiències professionals i formatives gràcies als programes Erasmus+. Mitjançant estades becades, els nostres alumnes treballen en empreses del seu sector professional a França amb l’avantatge de tenir una supervisió i recolzament in situ dels nostres companys de Rennes.

Llegir Més»

Conèixer l’aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona-El Prat és un element essencial en el desenvolupament del sector turístic català. Les seves instal·lacions i serveis, adequades i modernitzades en els últims anys, permeten oferir una experiència de qualitat als passatgers que l’utilitzen (més de 52 milions l’any 2019). El nostre alumnat de turisme visita cada curs aquesta infraestructura per conèixer

Llegir Més»

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Llegir Més»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Llegir Més»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Llegir Més»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs