Torre Mossen Homs

Informació per a la comunitat educativa respecte al pla de reobertura

Informació per a la comunitat educativa respecte al pla de reobertura en fase 2

Tot i que ja hem entrat en el que es denomina “nova normalitat”, és important conèixer com afectaria la comunitat educativa un pla de reobertura en fase 2.

Enfront de possibles rebrots, com ja s’han anat registrant, l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès i el Restaurant Escola Torre Mossèn Homs es  haurem de prepar, com la resta d’escoles, per a abordar les diferents situacions que puguin presentar-se en els pròxims mesos i de cara als cicles formatius 2020-2021.

Diàriament, es van donant a conèixer les decisions que diferents comunitats assumeixen per a enfrontar els brots i rebrots de COVID-19, aplicant restriccions o reprenent la fase 2.

Quines seran les mesures per al nou curs educatiu?

Tant l’escola com el restaurant-escola estan preparats per a assumir mesures enfront de la contingència en el marc de la possible aplicació de restriccions en la nova normalitat o el retorn a fase 2.

Algunes de les mesures que es preveuen i afectarien la comunitat educativa són:

Mesures de la nova normalitat: des que es va donar fi a l’estat d’alarma i fins que existeixi una vacuna eficaç:

o L’ús de màscares obligatori.

o El manteniment de la distància social d’1 metre i mig obligatori.

Aquestes mesures afecten la forma en què ens trobem en aules i laboratoris de formació, així com en la recepció de proveïdors i clients.

És important considerar especialment el manteniment d’una higiene eficaç, tant personal, rentant les mans amb freqüència, com en manipular diversos útils, utilitzar alcohol, sanitizant i desinfectant en finalitzar cada procés per a deixar les estacions de treball netes, evitant concórrer a l’establiment quan es presenti qualsevol símptoma.

Mesures d’un retorn a Fase 2: des que es va posar en marxa la Fase 2 en el pla de desescalada, les mesures que van aplicar per a una reobertura en establiments educatius de Formació Professional mitjana i superior suposen:

o Alternança en grups de no més de 15 estudiants.

o Assistència voluntària, tant d’alumnes com del personal.

o Obertura de l’espai interior dels locals de restauració amb limitacions, en general, amb un aforament al 50%, garanties de separació i només per a servei de taules.

Ens caldrà esperar a setembre que, en cas de rebrots, per veure les diferents mesures que continguin altres ajustos que permetin donar continuïtat a les activitats educatives en el marc de la FP, els FCT i l’FP Dual.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

FP Dual en el nou curs

FP Dual en el nou curs

La formació professional ha estat una de les activitats més afectades pel tancament de centres educatius durant el confinament i és hora d’analitzar què passarà amb l’FP Dual per al nou curs.

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

© EHTV | Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès