Tècnic/a en Serveis en restauració

Estudiar Grau Mitjà en Serveis en restauració

Tècnic/a en Serveis en restauració

Estudiar Grau Mitjà en Serveis en restauració | CFGM 

El Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Serveis en Restauració ofereix l’accés a una àmplia gamma d’oportunitats laborals i també per a continuar els estudis en un nivell superior.

Com tots els cicles de grau mitjà, a més d’una titulació com a Tècnic/a en Serveis en Restauració, afavoreix també l’accés a cursar un altre cicle formatiu de grau mitjà o optar per un cicle de grau superior.

Per a la majoria dels aspirants al mercat laboral amb orientacions a la gastronomia, aquest és un cicle formatiu interessant com un primer contacte amb el sector i que permet també començar una carrera professional en l’hostaleria.

Mòduls professionals del CFGM en serveis de restauració

Com la resta cicles formatius oferts a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els mòduls professionals inclouen aspectes generals, com a seguretat i higiene en la manipulació d’aliments, formació i orientació laboral, empresa i iniciativa emprenedora, i anglès i una segona llengua estrangera.

Quant als mòduls professionals específics, aquest grau mitjà inclou el coneixement de:

– Ofertes gastronòmiques.
– Operacions bàsiques en el bar cafeteria.
– Operacions bàsiques en el restaurant.
– Serveis en el bar cafeteria.
– Serveis en el restaurant i esdeveniments especials.
– Tècniques de comunicació en la restauració.
– El vi i el seu servei.

Aquest cicle formatiu té una durada total de 2000 hores, en dos cursos, i els participants diplomen amb la qualificació per a treballar com a cambrer/a, barman, somelier, auxiliar o empleat en unitats de producció, cafeteries, bars i empreses de servei d’àpats.

A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els estudiants poden fer tasques pràctiques en el Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs, la qual cosa garanteix un coneixement pràctic de l’ambient real en cuines i sala de restaurants que puntua millor en la selecció de personal.

L’escola està orientada a promoure ocupabilitat i inserció laboral dels joves, a partir una oferta formativa de qualitat per a iniciar i donar continuïtat a la carrera professional en el sector.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Intercanvi Faculté des Métiers de Rennes

Des de fa ja 5 anys, l’EHTV i la Faculté des Métiers de Rennes col·laborem en l’intercanvi d’experiències professionals i formatives gràcies als programes Erasmus+. Mitjançant estades becades, els nostres alumnes treballen en empreses del seu sector professional a França amb l’avantatge de tenir una supervisió i recolzament in situ dels nostres companys de Rennes.

Llegir Més»

Conèixer l’aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona-El Prat és un element essencial en el desenvolupament del sector turístic català. Les seves instal·lacions i serveis, adequades i modernitzades en els últims anys, permeten oferir una experiència de qualitat als passatgers que l’utilitzen (més de 52 milions l’any 2019). El nostre alumnat de turisme visita cada curs aquesta infraestructura per conèixer

Llegir Més»

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Llegir Més»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Llegir Més»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Llegir Més»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs