Tècnic/a en Serveis en restauració

Estudiar Grau Mitjà en Serveis en restauració

Tècnic/a en Serveis en restauració

Estudiar Grau Mitjà en Serveis en restauració | CFGM 

El Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Serveis en Restauració ofereix l’accés a una àmplia gamma d’oportunitats laborals i també per a continuar els estudis en un nivell superior.

Com tots els cicles de grau mitjà, a més d’una titulació com a Tècnic/a en Serveis en Restauració, afavoreix també l’accés a cursar un altre cicle formatiu de grau mitjà o optar per un cicle de grau superior.

Per a la majoria dels aspirants al mercat laboral amb orientacions a la gastronomia, aquest és un cicle formatiu interessant com un primer contacte amb el sector i que permet també començar una carrera professional en l’hostaleria.

Mòduls professionals del CFGM en serveis de restauració

Com la resta cicles formatius oferts a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els mòduls professionals inclouen aspectes generals, com a seguretat i higiene en la manipulació d’aliments, formació i orientació laboral, empresa i iniciativa emprenedora, i anglès i una segona llengua estrangera.

Quant als mòduls professionals específics, aquest grau mitjà inclou el coneixement de:

– Ofertes gastronòmiques.
– Operacions bàsiques en el bar cafeteria.
– Operacions bàsiques en el restaurant.
– Serveis en el bar cafeteria.
– Serveis en el restaurant i esdeveniments especials.
– Tècniques de comunicació en la restauració.
– El vi i el seu servei.

Aquest cicle formatiu té una durada total de 2000 hores, en dos cursos, i els participants diplomen amb la qualificació per a treballar com a cambrer/a, barman, somelier, auxiliar o empleat en unitats de producció, cafeteries, bars i empreses de servei d’àpats.

A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els estudiants poden fer tasques pràctiques en el Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs, la qual cosa garanteix un coneixement pràctic de l’ambient real en cuines i sala de restaurants que puntua millor en la selecció de personal.

L’escola està orientada a promoure ocupabilitat i inserció laboral dels joves, a partir una oferta formativa de qualitat per a iniciar i donar continuïtat a la carrera professional en el sector.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

La Paula i l’experiència Erasmus+

La Paula és una alumna del CFGM Cuina i Gastronomia que va finalitzar els seus estudis aquest darrer curs i tenia moltes ganes de marxar a viure l’experiència Erasmus+ malgrat la pandèmia. Aquí podeu llegir el seu Diario de la estancia Erasmus+: ERASMUS EN TIEMPOS DE PANDEMIADespués de casi un año de trámites, esperas y

Llegir Més»

L’estada Erasmus+ de la Laia

La nostra alumna del CFGM Serveis en Restauració tot just ha tornat de la seva estada a Florència becada amb el programa Erasmus+. Sens dubte, ha estat una experiència absolutament diferent perquè, als reptes habituals que suposen les pràctiques a l’estranger, aquest any s’hi ha sumat la incidència de la pandèmia de coronavirus. La Laia

Llegir Més»

Visita la Torre Mossèn Homs!

Aquest 2021 iniciem una activitat oberta a tothom que us permetrà descobrir la Torre Mossèn Homs, el restaurant formatiu de l’escola que és, també, un element important del patrimoni històric de Terrassa. Amb el guiatge del nostre alumnat de CFGS Guia, informació i assistència turístiques, podreu conèixer la història de la Torre, veure els espais

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs