Servei de restauració en el nostre Restaurant-Escola

Servei de restauració en el nostre Restaurant-Escola

Servei de restauració en el nostre Restaurant-Escola

Servei de restauració de l’EHTV en el nostre Restaurant-Escola

El Restaurant-Escola és l’escenari de pràctiques especialment dissenyat per l’ Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès perquè els estudiants reforcin els coneixements adquirits en el servei de restauració.

En el nostre Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs l’experiència que adquireixen els alumnes és vital, perquè en les activitats vinculades a la cuina i el servei de restauració es requereix desenvolupar diverses habilitats i aplicar-les de manera sincronitzada.

A més de completar el coneixement pràctic vinculat a l’elaboració de plats i menús, els estudiants aprenen sobre el maneig de proveïdors, l’elaboració de la carta, promocions i atenció al client.

Més que un complement, es tracta d’un àmbit on s’integren els coneixements de la formació per a aconseguir graduats en Formació Professional altament capacitats.
Menús diaris i pedagògics al servei de la Formació Professional Dual.

Al llarg dels estudis, els alumnes tenen formació en pràctiques en els quals s’encarreguen de desenvolupar i prepara els menús diaris per al servei al públic en el restaurant escola:

  • Dimarts i dijous migdia, menú petita degustació amb elaboracions a triar. El menú es compon d’un aperitiu, i de dos entrants, dos plats principals, prepostre i postres. Inclou el pa, l’aigua, va venir de la casa i cafè. El preu és de 15 euros.
  • Dimecres i divendres migdia, menú de degustació amb elaboracions locals i internacionals. El menú inclou la degustació d’un aperitiu, dos entrants, dos plats principals i dues postres, amb pa, aigua, va venir de la casa i cafè. El preu és de 18 euros.
  • Divendres nit oferim menú de degustació amb una àmplia gamma d’elaboracions. El menú inclou la degustació d’un aperitiu, dos entrants, dos plats principals i dues postres, amb pa, aigua, va venir de la casa i cafè. El preu és de 23 euros.

El calendari permet oferir als clients del Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs una variada oferta gastronòmica.

A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès apostem pel futur, apuntant a formar joves professionals amb experiència per a portar un complet i variat servei de restauració en les seves futures carreres.

Noticias anteriores

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Intercanvi Faculté des Métiers de Rennes

Des de fa ja 5 anys, l’EHTV i la Faculté des Métiers de Rennes col·laborem en l’intercanvi d’experiències professionals i formatives gràcies als programes Erasmus+. Mitjançant estades becades, els nostres alumnes treballen en empreses del seu sector professional a França amb l’avantatge de tenir una supervisió i recolzament in situ dels nostres companys de Rennes.

Leer Más»

Conèixer l’aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona-El Prat és un element essencial en el desenvolupament del sector turístic català. Les seves instal·lacions i serveis, adequades i modernitzades en els últims anys, permeten oferir una experiència de qualitat als passatgers que l’utilitzen (més de 52 milions l’any 2019). El nostre alumnat de turisme visita cada curs aquesta infraestructura per conèixer

Leer Más»

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Leer Más»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Leer Más»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Leer Más»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Leer Más»