Servei de restauració en el nostre Restaurant-Escola

Servei de restauració en el nostre Restaurant-Escola

Servei de restauració en el nostre Restaurant-Escola

Servei de restauració de l’EHTV en el nostre Restaurant-Escola

El Restaurant-Escola és l’escenari de pràctiques especialment dissenyat per l’ Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès perquè els estudiants reforcin els coneixements adquirits en el servei de restauració.

En el nostre Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs l’experiència que adquireixen els alumnes és vital, perquè en les activitats vinculades a la cuina i el servei de restauració es requereix desenvolupar diverses habilitats i aplicar-les de manera sincronitzada.

A més de completar el coneixement pràctic vinculat a l’elaboració de plats i menús, els estudiants aprenen sobre el maneig de proveïdors, l’elaboració de la carta, promocions i atenció al client.

Més que un complement, es tracta d’un àmbit on s’integren els coneixements de la formació per a aconseguir graduats en Formació Professional altament capacitats.
Menús diaris i pedagògics al servei de la Formació Professional Dual.

Al llarg dels estudis, els alumnes tenen formació en pràctiques en els quals s’encarreguen de desenvolupar i prepara els menús diaris per al servei al públic en el restaurant escola:

  • Dimarts i dijous migdia, menú petita degustació amb elaboracions a triar. El menú es compon d’un aperitiu, i de dos entrants, dos plats principals, prepostre i postres. Inclou el pa, l’aigua, va venir de la casa i cafè. El preu és de 15 euros.
  • Dimecres i divendres migdia, menú de degustació amb elaboracions locals i internacionals. El menú inclou la degustació d’un aperitiu, dos entrants, dos plats principals i dues postres, amb pa, aigua, va venir de la casa i cafè. El preu és de 18 euros.
  • Divendres nit oferim menú de degustació amb una àmplia gamma d’elaboracions. El menú inclou la degustació d’un aperitiu, dos entrants, dos plats principals i dues postres, amb pa, aigua, va venir de la casa i cafè. El preu és de 23 euros.

El calendari permet oferir als clients del Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs una variada oferta gastronòmica.

A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès apostem pel futur, apuntant a formar joves professionals amb experiència per a portar un complet i variat servei de restauració en les seves futures carreres.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Macedònia existeix! (Descobertes Erasmus+ 3era part)

Aquesta és la darrera entrega de les aventures dels nostres alumnes en terres macedòniques. Podeu llegir-ne part d’elles al Diario del alumno que ha escrit el Jostyn: TÍTULO: JOSTYN THE MACEDONIAN Me imaginaba un país típico europeo y no me esperaba un país con la pobreza que había, la gente era muy amable y eso

Llegir Més»

Macedònia existeix! (Descobertes Erasmus+ 2ona part)

En aquest article podeu llegir el Diario del alumno Erasmus de la Maria: TÍTULO: Un Erasmus que rompió los esquemas Mañana empieza la aventura. Las maletas ya están a reventar al lado de mi cama, los nervios a flor de piel, me he despedido de toda mi familia y mis amigos, y el check in

Llegir Més»

Macedònia existeix! (Descobertes Erasmus+ 1era part)

Després d’un curs 2019-20 d’expectatives frustrades pel què fa a les estades Erasmus+, la Maria, el Jostyn i l’Antoni, tres alumnes del GS Agències de viatges i gestió d’esdeveniments, van decidir posar-se el món per barret i marxar a gaudir de l’experiència Erasmus+ que tant anhelaven. Donades les circumstàncies actuals, no van poder anar a

Llegir Més»

La Paula i l’experiència Erasmus+

La Paula és una alumna del CFGM Cuina i Gastronomia que va finalitzar els seus estudis aquest darrer curs i tenia moltes ganes de marxar a viure l’experiència Erasmus+ malgrat la pandèmia. Aquí podeu llegir el seu Diario de la estancia Erasmus+: ERASMUS EN TIEMPOS DE PANDEMIADespués de casi un año de trámites, esperas y

Llegir Més»