Tècnic/a superior en Direcció de cuina

Estudiar el Grau Superior en Direcció de serveis en restauració

Tècnic/a superior en Direcció de cuina

Estudiar el Grau Superior en Direcció de serveis en restauració

Al moment d’accedir a un Cicle Formatiu de Grau Superior en Direcció de Serveis en Restauració has de saber que és molt més un títol habilitant per a treballar a restauració.

Organitzar, gestionar i dirigir serveis d’aliments i begudes en restauració, són només una part de les competències clau que aquesta titulació de grau superior ofereix als estudiants.

Aquest cicle formatiu, de 2000 hores en total, també brinda formació per a obtenir les competències que permetin als professionals realitzar activitats de determinació d’ofertes, gestió de recursos, aprovisionament, control d’activitats del personal i amb relació als objectius econòmics de qualsevol emprenedoria en restauració.

Entre els mòduls professionals del cicle, s’inclouen també temes relacionats a la importància central de la seguretat i higiene, l’elaboració i seguiment de protocols de qualitat i la prevenció de riscos laborals i ambientals.

Al seu torn, els mòduls específics d’aquest grau superior abasten:

– Control de proveïment de matèries primeres.
– Processos de servei en bars i cafeteries.
– Processos de servei en restaurants.
– Sommelieria.
– Planificació de serveis i esdeveniments en la restauració.
– Gastronomia i nutrició.
– Gestió administrativa i comercial.
– Recursos humans i direcció d’equips.
– Anglès i una segona llengua estrangera.

On treballar amb el Títol de Tècnic Superior en Direcció de Serveis en Restauració?

Una de les oportunitats amb més ampli abast en un sector que s’aixeca a cada envestida de l’economia, perquè està en l’ADN de la regió i la restauració es recupera ràpidament de qualsevol crisi econòmica.

Així, el CV dels professionals que obtenen la titulació es valorada especialment en restaurants, bars i cafeteries, i també en cellers, botigues especialitzades en vins i productes gourmet, empreses de servei d’àpats i indústries de distribució alimentària.

Abastant un ampli univers de subsectors, els estudiants poden aspirar a la direcció de divisions en diferents emprenedories, així com posicions de sala, operacions de servei d’àpats, banquets, entre altres.

El gran avantatge a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, juntament amb els professionals docents d’extensa trajectòria, és el Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs, on els estudiants interactuen directament amb l’especialitat en un entorn real.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

FP Dual en el nou curs

FP Dual en el nou curs

La formació professional ha estat una de les activitats més afectades pel tancament de centres educatius durant el confinament i és hora d’analitzar què passarà amb l’FP Dual per al nou curs.

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

© EHTV | Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès