Tècnic/a superior en Direcció de cuina

Estudiar el Grau Superior en Direcció de serveis en restauració

Tècnic/a superior en Direcció de cuina

Estudiar el Grau Superior en Direcció de serveis en restauració

Al moment d’accedir a un Cicle Formatiu de Grau Superior en Direcció de Serveis en Restauració has de saber que és molt més un títol habilitant per a treballar a restauració.

Organitzar, gestionar i dirigir serveis d’aliments i begudes en restauració, són només una part de les competències clau que aquesta titulació de grau superior ofereix als estudiants.

Aquest cicle formatiu, de 2000 hores en total, també brinda formació per a obtenir les competències que permetin als professionals realitzar activitats de determinació d’ofertes, gestió de recursos, aprovisionament, control d’activitats del personal i amb relació als objectius econòmics de qualsevol emprenedoria en restauració.

Entre els mòduls professionals del cicle, s’inclouen també temes relacionats a la importància central de la seguretat i higiene, l’elaboració i seguiment de protocols de qualitat i la prevenció de riscos laborals i ambientals.

Al seu torn, els mòduls específics d’aquest grau superior abasten:

– Control de proveïment de matèries primeres.
– Processos de servei en bars i cafeteries.
– Processos de servei en restaurants.
– Sommelieria.
– Planificació de serveis i esdeveniments en la restauració.
– Gastronomia i nutrició.
– Gestió administrativa i comercial.
– Recursos humans i direcció d’equips.
– Anglès i una segona llengua estrangera.

On treballar amb el Títol de Tècnic Superior en Direcció de Serveis en Restauració?

Una de les oportunitats amb més ampli abast en un sector que s’aixeca a cada envestida de l’economia, perquè està en l’ADN de la regió i la restauració es recupera ràpidament de qualsevol crisi econòmica.

Així, el CV dels professionals que obtenen la titulació es valorada especialment en restaurants, bars i cafeteries, i també en cellers, botigues especialitzades en vins i productes gourmet, empreses de servei d’àpats i indústries de distribució alimentària.

Abastant un ampli univers de subsectors, els estudiants poden aspirar a la direcció de divisions en diferents emprenedories, així com posicions de sala, operacions de servei d’àpats, banquets, entre altres.

El gran avantatge a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, juntament amb els professionals docents d’extensa trajectòria, és el Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs, on els estudiants interactuen directament amb l’especialitat en un entorn real.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Intercanvi Faculté des Métiers de Rennes

Des de fa ja 5 anys, l’EHTV i la Faculté des Métiers de Rennes col·laborem en l’intercanvi d’experiències professionals i formatives gràcies als programes Erasmus+. Mitjançant estades becades, els nostres alumnes treballen en empreses del seu sector professional a França amb l’avantatge de tenir una supervisió i recolzament in situ dels nostres companys de Rennes.

Llegir Més»

Conèixer l’aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona-El Prat és un element essencial en el desenvolupament del sector turístic català. Les seves instal·lacions i serveis, adequades i modernitzades en els últims anys, permeten oferir una experiència de qualitat als passatgers que l’utilitzen (més de 52 milions l’any 2019). El nostre alumnat de turisme visita cada curs aquesta infraestructura per conèixer

Llegir Més»

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Llegir Més»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Llegir Més»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Llegir Més»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs