agencies-de-viatges-i-gestio-desdeveniments

Estudiar Grau Superior d’Agències de Viatges i Esdeveniments

Estudiar el Grau Superior d’Agències de Viatges i Esdeveniments

T’interessa programar i gestionar viatges i esdeveniments?

Troba una excel·lent oportunitat en aquest Cicle Formatiu de Grau Superior en Agències de Viatges i Esdeveniments.

 
A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès sabem que l’univers de la gestió de viatges, serveis turístics i esdeveniments, és un sector sempre vigent però en constant actualització.
 
Per això, oferim aquest cicle formatiu de tres cursos amb doble titulació amb 2000 hores de cursada en les modalitats FCT (350 hores pràctiques en empresa) i en FP Dual (900 hores de pràctica remunerada en empresa).
La competència general que atorga aquest cicle formatiu consisteix en un títol tècnic habilitant per a programar i gestionar viatges combinats i tot tipus d’esdeveniments, així com per a vendre i promoure serveis turístics.
 
En termes generals, pot brindar accés  professional a hotels, agències de viatges, fires i empreses organitzadores d’esdeveniments, en posicions d’importància i bona remuneració com a agent de viatges, comercial de serveis turístics i Travel manager.
També és possible emprendre o optar per posicions en l’àmbit de l’organització d’esdeveniments professionals, culturals, socials, així com de viatges combinats per a diferents públics.
 
L’estructura curricular, com en cada cicle formatiu de grau superior, inclou mòduls professionals generals i específics o d’especialització com:
 
– Estructura del mercat turístic i destinacions turístiques.
– Serveis turístics i recursos turístics.
– Protocol i relacions públiques.
– Gestió de productes turístics i màrqueting turístic.
– Direcció d’entitats d’intermediació turística.
 
Accedir a la formació resulta senzill, amb el títol de batxillerat i el nivell de formació professional de grau mitjà, mentre que, en diplomar d’aquest CFGS és possible accedir a un altre cicle formatiu de la mateixa família o accedir a un estudi universitari de grau mitjançant la convalidació de crèdits ECTS.
 

Si estàs interessat, acosta’t a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès i converteix-te en Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments.

 

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

La Paula i l’experiència Erasmus+

La Paula és una alumna del CFGM Cuina i Gastronomia que va finalitzar els seus estudis aquest darrer curs i tenia moltes ganes de marxar a viure l’experiència Erasmus+ malgrat la pandèmia. Aquí podeu llegir el seu Diario de la estancia Erasmus+: ERASMUS EN TIEMPOS DE PANDEMIADespués de casi un año de trámites, esperas y

Llegir Més»

L’estada Erasmus+ de la Laia

La nostra alumna del CFGM Serveis en Restauració tot just ha tornat de la seva estada a Florència becada amb el programa Erasmus+. Sens dubte, ha estat una experiència absolutament diferent perquè, als reptes habituals que suposen les pràctiques a l’estranger, aquest any s’hi ha sumat la incidència de la pandèmia de coronavirus. La Laia

Llegir Més»

Visita la Torre Mossèn Homs!

Aquest 2021 iniciem una activitat oberta a tothom que us permetrà descobrir la Torre Mossèn Homs, el restaurant formatiu de l’escola que és, també, un element important del patrimoni històric de Terrassa. Amb el guiatge del nostre alumnat de CFGS Guia, informació i assistència turístiques, podreu conèixer la història de la Torre, veure els espais

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs