agencies-de-viatges-i-gestio-desdeveniments

Estudiar Grau Superior d’Agències de Viatges i Esdeveniments

Estudiar el Grau Superior d’Agències de Viatges i Esdeveniments

T’interessa programar i gestionar viatges i esdeveniments?

Troba una excel·lent oportunitat en aquest Cicle Formatiu de Grau Superior en Agències de Viatges i Esdeveniments.

 
A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès sabem que l’univers de la gestió de viatges, serveis turístics i esdeveniments, és un sector sempre vigent però en constant actualització.
 
Per això, oferim aquest cicle formatiu de tres cursos amb doble titulació amb 2000 hores de cursada en les modalitats FCT (350 hores pràctiques en empresa) i en FP Dual (900 hores de pràctica remunerada en empresa).
La competència general que atorga aquest cicle formatiu consisteix en un títol tècnic habilitant per a programar i gestionar viatges combinats i tot tipus d’esdeveniments, així com per a vendre i promoure serveis turístics.
 
En termes generals, pot brindar accés  professional a hotels, agències de viatges, fires i empreses organitzadores d’esdeveniments, en posicions d’importància i bona remuneració com a agent de viatges, comercial de serveis turístics i Travel manager.
També és possible emprendre o optar per posicions en l’àmbit de l’organització d’esdeveniments professionals, culturals, socials, així com de viatges combinats per a diferents públics.
 
L’estructura curricular, com en cada cicle formatiu de grau superior, inclou mòduls professionals generals i específics o d’especialització com:
 
– Estructura del mercat turístic i destinacions turístiques.
– Serveis turístics i recursos turístics.
– Protocol i relacions públiques.
– Gestió de productes turístics i màrqueting turístic.
– Direcció d’entitats d’intermediació turística.
 
Accedir a la formació resulta senzill, amb el títol de batxillerat i el nivell de formació professional de grau mitjà, mentre que, en diplomar d’aquest CFGS és possible accedir a un altre cicle formatiu de la mateixa família o accedir a un estudi universitari de grau mitjançant la convalidació de crèdits ECTS.
 

Si estàs interessat, acosta’t a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès i converteix-te en Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments.

 

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Intercanvi Faculté des Métiers de Rennes

Des de fa ja 5 anys, l’EHTV i la Faculté des Métiers de Rennes col·laborem en l’intercanvi d’experiències professionals i formatives gràcies als programes Erasmus+. Mitjançant estades becades, els nostres alumnes treballen en empreses del seu sector professional a França amb l’avantatge de tenir una supervisió i recolzament in situ dels nostres companys de Rennes.

Llegir Més»

Conèixer l’aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona-El Prat és un element essencial en el desenvolupament del sector turístic català. Les seves instal·lacions i serveis, adequades i modernitzades en els últims anys, permeten oferir una experiència de qualitat als passatgers que l’utilitzen (més de 52 milions l’any 2019). El nostre alumnat de turisme visita cada curs aquesta infraestructura per conèixer

Llegir Més»

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Llegir Més»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Llegir Més»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Llegir Més»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs