


Premis a la innovació, eficiència i sostenibilitat en el sector hostaler
La innovació, eficiència i sostenibilitat en l’hoteleria i el turisme van tornar a destacar i van ser recompensats pel mateix sector.
El Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, assistència i informació turístiques és una de les oportunitats millor valorada per aspirants i professionals del sector, ja que ofereix dues titulacions en tres cursos consecutius de formació i especialització.
A l’Escola d’Hosteleria i Turisme del Vallès oferim aquesta doble titulació a través de la tradicional modalitat, amb 350 hores pràctiques en empresa, així com l’alternativa en el marc de l’oferta d’FP dual, amb 900 hores de pràctiques remunerades en una empresa aliada a l’escola en l’oferta formativa.
Per a accedir a aquest cicle formatiu es requereix el títol de batxillerat, la superació de les proves d’accés a cicles de grau superior o haver cursat un cicle de grau mitjà de la mateixa família formativa.
Els mòduls professionals en la capacitació teòrica com a guia, assistència i informació turística involucren temàtiques com ara:
– Estructura del mercat turístic i destinacions turístiques
– Serveis d’informació turística i recursos turístics
– Protocol i relacions públiques
– Màrqueting turístic
– Processos de guia i assistència turística
– Disseny de productes turístics
A aquests mòduls, com en tots els cicles formatius, s’agreguen als comuns per a tota formació tècnica: anglès i una segona llengua estrangera, formació i orientació laboral, empresa i iniciativa emprenedora.
L’itinerari curricular amb el qual treballem en l’Escola d’Hosteleria i Turisme del Vallès, amb la modalitat 3×2 (2 títols en 3 cursos) inicia amb un primer curs amb les matèries comunes als dos cicles, més segons i tercers cursos d’especialització.
Amb l’àmplia qualificació oferta amb aquests models i mòduls, amb la titulació en aquest grau superior és possible cursar un altre cicle formatiu de grau superior o accedir a un estudi universitari a través de la convalidació de crèdits ECTS.
De la mateixa forma, dóna accés directe a oportunitats laborals, a través de la formació professional dual, i l’optimització del CV per a accedir a llocs com a tècnic en organització de fires i esdeveniments, promotor i guia turístic, o com a dinamitzador de destins i nuclis del sector.
La innovació, eficiència i sostenibilitat en l’hoteleria i el turisme van tornar a destacar i van ser recompensats pel mateix sector.
La Paula és una alumna del CFGM Cuina i Gastronomia que va finalitzar els seus estudis aquest darrer curs i tenia moltes ganes de marxar a viure l’experiència Erasmus+ malgrat la pandèmia. Aquí podeu llegir el seu Diario de la estancia Erasmus+: ERASMUS EN TIEMPOS DE PANDEMIADespués de casi un año de trámites, esperas y
La nostra alumna del CFGM Serveis en Restauració tot just ha tornat de la seva estada a Florència becada amb el programa Erasmus+. Sens dubte, ha estat una experiència absolutament diferent perquè, als reptes habituals que suposen les pràctiques a l’estranger, aquest any s’hi ha sumat la incidència de la pandèmia de coronavirus. La Laia
Aquest 2021 iniciem una activitat oberta a tothom que us permetrà descobrir la Torre Mossèn Homs, el restaurant formatiu de l’escola que és, també, un element important del patrimoni històric de Terrassa. Amb el guiatge del nostre alumnat de CFGS Guia, informació i assistència turístiques, podreu conèixer la història de la Torre, veure els espais
Servei de restauració de l’EHTV en el nostre Restaurant-Escola El Restaurant-Escola és l’escenari de pràctiques especialment dissenyat per la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès
La actual situació que, producte de l’aïllament, s’ha instal·lat a nivell mundial empeny ara cap a un turisme post pandèmia més sostenible.
© EHTV | Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació en nostra POLÍTICA DE COOKIES.
ACCEPTAR CONFIGURACIÓ DE COOKIES
Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.
Totes les cookies que poden no ser especialment necessàries perquè el lloc web funcioni i s’utilitzen específicament per recopilar dades personals de l’usuari mitjançant analítiques, anuncis i altres continguts incrustats s’anomenen cookies no necessàries. És obligatori obtenir el consentiment de l'usuari abans d'executar aquestes cookies al vostre lloc web.