estudiar-el-grau-superior-de-guia-assistencia-i-informacio-turistiques

Estudiar el Grau Superior de Guia, assistència i informació turístiques

Estudiar el Grau Superior de Guia, assistència i informació turístiques | CFGS 

El Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, assistència i informació turístiques és una de les oportunitats millor valorada per aspirants i professionals del sector, ja que ofereix dues titulacions en tres cursos consecutius de formació i especialització.

A l’Escola d’Hosteleria i Turisme del Vallès oferim aquesta doble titulació a través de la tradicional modalitat, amb 350 hores pràctiques en empresa, així com l’alternativa en el marc de l’oferta d’FP dual, amb 900 hores de pràctiques remunerades en una empresa aliada a l’escola en l’oferta formativa.

Per a accedir a aquest cicle formatiu es requereix el títol de batxillerat, la superació de les proves d’accés a cicles de grau superior o haver cursat un cicle de grau mitjà de la mateixa família formativa.

Els mòduls professionals en la capacitació teòrica com a guia, assistència i informació turística involucren temàtiques com ara:

– Estructura del mercat turístic i destinacions turístiques
– Serveis d’informació turística i recursos turístics
– Protocol i relacions públiques
– Màrqueting turístic
– Processos de guia i assistència turística
– Disseny de productes turístics

A aquests mòduls, com en tots els cicles formatius, s’agreguen als comuns per a tota formació tècnica: anglès i una segona llengua estrangera, formació i orientació laboral, empresa i iniciativa emprenedora.

L’itinerari curricular amb el qual treballem en l’Escola d’Hosteleria i Turisme del Vallès, amb la modalitat 3×2 (2 títols en 3 cursos) inicia amb un primer curs amb les matèries comunes als dos cicles, més segons i tercers cursos d’especialització.

Amb l’àmplia qualificació oferta amb aquests models i mòduls, amb la titulació en aquest grau superior és possible cursar un altre cicle formatiu de grau superior o accedir a un estudi universitari a través de la convalidació de crèdits ECTS.

De la mateixa forma, dóna accés directe a oportunitats laborals, a través de la formació professional dual, i l’optimització del CV per a accedir a llocs com a tècnic en organització de fires i esdeveniments, promotor i guia turístic, o com a dinamitzador de destins i nuclis del sector.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Llegir Més»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Llegir Més»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Llegir Més»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs