Beneficis de la formació del personal en Turisme

La formació del personal en Turisme

Beneficis de la formació del personal en Turisme

Beneficis de la formació del personal en Turisme

On tots els membres de l’equip de treball fan part de la cara visible del servei, és imperatiu reconèixer els beneficis de la formació de personal en turisme.

Sigui en l’àmbit de l’hostaleria o de restauració, i encara que existeixen moltes tècniques de màrqueting per impulsar l’acostament de potencials clients, la millor publicitat la fan els clients satisfets.

Per això, mantenir la plantilla de personal amb la formació adequada i en constant actualització ha de ser una estratègia central en la gestió de tot establiment turístic per afrontar els desafiaments del sector.


Inversió en formació professional en el turisme

Per generar resultats, cal invertir.

Aquesta és una regla d’or en el turisme i l’hostaleria, especialment pel que fa a la formació de personal.

Els clients van darrere del confort, però també de les tendències que es reflecteixen clarament en un equip de treball qualificat per respondre a les expectatives dels hostes.

No obstant això, les iniciatives turístiques abasten un enorme ventall d’alternatives i cadascun comprèn diverses necessitats pel que fa a formació professional.

Per garantir la formació adequada, ajustada i actualitzada als requeriments del sector, la formació professional Dual és la modalitat que suposa més beneficis:

– Un pla d’estudis actualitzat i desenvolupat amb l’empresa.
– Un programa de treball pràctic que permet desenvolupar hàbits coordinats amb les tendències.
– Entrenament en la lògica productiva i consolidat amb la filosofia del sector.
– Efecte en cadena en l’equip de treball per afrontar i respondre a diverses situacions de manera creativa.

Amb una extensa trajectòria i experiència en el sector, a  l’Escola D’Hoteleria i Turisme del Vallès oferim un assessorament reconegut per a la formació professional d’equips en l’àmbit de l’hostaleria i el turisme.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Els nostres menús

Estudiar Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia

El cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i Gastronomia a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès ofereix la titulació de tècnic dins la formació professional, i amb la qual es pot accedir a una feina o continuar amb un cicle de grau superior.

Llegir Més»
Tècnic/a superior en Direcció de cuina

FP Dual en Direcció de Cuina

Gestionar i organitzar tant la producció com el servei de cuina, des de determinar les ofertes i recursos, fins a l’aprovisionament, són competències que s’adquireixen amb FP Dual en Direcció de Cuina.

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs