Grau Superior de Serveis en Restauració

Aconsegueix el Grau Superior de Serveis en Restauració

Grau Superior de Serveis en Restauració

Aconsegueix el Grau Superior de Serveis en Restauració a l’EHTV de Terrassa, Barcelona

Els alunmes aconsegueixen l’integració en equips de treball, pràctica en situacions reals i inserció en el món laboral.

A la nostra Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès aconsegueixes molt més que un Grau Superior de Serveis en Restauració.

L’objectiu de la titulació de Grau Superior en l’àmbit de la Formació Professional és obtenir un ampli coneixement i experiència en les tècniques que conformen l’activitat.

En aquest sentit, els joves que mostren interès per la gastronomia, la restauració i compten amb destreses en la direcció d’equips, l’atenció al detall i la capacitat per a treballar sota pressió, troben una gran oportunitat en aquesta FP de Grau Superior.

Amb l’obtenció d’un perfil professional 3, i el títol de Tècnic Superior en Direcció de Serveis en Restauració, aconsegueixen un millor nivell en el mercat laboral i comencen a construir la seva carrera en el sector.

En què consisteix el Grau Superior de Serveis en Restauració?

Per a l’activitat de direcció i supervisió en diferents tipus de negocis dins de la família professional en hostaleria i turisme, el pla de formació d’aquesta FP inclou:

  • Control de l’aprovisionament de matèries primere
  • Processos de servei en restaurant, així com en bars i cafeteries
  • Gastronomia i nutrició
  • Sommelieria
  • Planificació de serveis i esdeveniments en la restauració
  • Gestió en l’àmbit de la qualitat, de la seguretat i higiene, i de l’administració comercial
  • Recursos humans i direcció d’equips en restauració

A més, s’inclouen mòduls professionals en anglès i una segona llengua estrangera, formació i orientació laboral, empresa i iniciativa emprenedora, entre altres aspectes crucials per a fer un pas endavant en la carrera professional.

La formació inclou tant hores de classe teoricopràctiques en la institució educativa, com a pràctiques professionals en un centre o en una empresa, segons la mena d’FP en la qual s’incorpori.

En nostra Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, a més del cicle de Formació Professional, el GS de Serveis en Restauració s’ofereix en la modalitat FP Dual, que involucra una fase pràctica en empresa sota una contractació i un procés formatiu ajustat a les necessitats del sector.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

La Torre Mossèn Homs, una visita guiada que no us podeu perdre!

L’alumnat del CFGS Guia, assistència i informació turístiques ha treballat de valent per donar llum a una nova proposta cultural per a la ciutat de Terrassa. Des de principis d’any, estem oferint una visita guiada de la Torre Mossèn Homs un dissabte de cada mes. Aquesta activitat ha estat planificada i és realitzada pels nostres

Llegir Més»