Grau Superior de Serveis en Restauració

Aconsegueix el Grau Superior de Serveis en Restauració

Grau Superior de Serveis en Restauració

Aconsegueix el Grau Superior de Serveis en Restauració a l’EHTV de Terrassa, Barcelona

Els alunmes aconsegueixen l’integració en equips de treball, pràctica en situacions reals i inserció en el món laboral.

A la nostra Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès aconsegueixes molt més que un Grau Superior de Serveis en Restauració.

L’objectiu de la titulació de Grau Superior en l’àmbit de la Formació Professional és obtenir un ampli coneixement i experiència en les tècniques que conformen l’activitat.

En aquest sentit, els joves que mostren interès per la gastronomia, la restauració i compten amb destreses en la direcció d’equips, l’atenció al detall i la capacitat per a treballar sota pressió, troben una gran oportunitat en aquesta FP de Grau Superior.

Amb l’obtenció d’un perfil professional 3, i el títol de Tècnic Superior en Direcció de Serveis en Restauració, aconsegueixen un millor nivell en el mercat laboral i comencen a construir la seva carrera en el sector.

En què consisteix el Grau Superior de Serveis en Restauració?

Per a l’activitat de direcció i supervisió en diferents tipus de negocis dins de la família professional en hostaleria i turisme, el pla de formació d’aquesta FP inclou:

  • Control de l’aprovisionament de matèries primere
  • Processos de servei en restaurant, així com en bars i cafeteries
  • Gastronomia i nutrició
  • Sommelieria
  • Planificació de serveis i esdeveniments en la restauració
  • Gestió en l’àmbit de la qualitat, de la seguretat i higiene, i de l’administració comercial
  • Recursos humans i direcció d’equips en restauració

A més, s’inclouen mòduls professionals en anglès i una segona llengua estrangera, formació i orientació laboral, empresa i iniciativa emprenedora, entre altres aspectes crucials per a fer un pas endavant en la carrera professional.

La formació inclou tant hores de classe teoricopràctiques en la institució educativa, com a pràctiques professionals en un centre o en una empresa, segons la mena d’FP en la qual s’incorpori.

En nostra Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, a més del cicle de Formació Professional, el GS de Serveis en Restauració s’ofereix en la modalitat FP Dual, que involucra una fase pràctica en empresa sota una contractació i un procés formatiu ajustat a les necessitats del sector.

Noticias anteriores

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Intercanvi Faculté des Métiers de Rennes

Des de fa ja 5 anys, l’EHTV i la Faculté des Métiers de Rennes col·laborem en l’intercanvi d’experiències professionals i formatives gràcies als programes Erasmus+. Mitjançant estades becades, els nostres alumnes treballen en empreses del seu sector professional a França amb l’avantatge de tenir una supervisió i recolzament in situ dels nostres companys de Rennes.

Leer Más»

Conèixer l’aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona-El Prat és un element essencial en el desenvolupament del sector turístic català. Les seves instal·lacions i serveis, adequades i modernitzades en els últims anys, permeten oferir una experiència de qualitat als passatgers que l’utilitzen (més de 52 milions l’any 2019). El nostre alumnat de turisme visita cada curs aquesta infraestructura per conèixer

Leer Más»

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Leer Más»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Leer Más»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Leer Más»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Leer Más»