Beneficis de la formació del personal en Turisme

La formació del personal en Turisme

Beneficis de la formació del personal en Turisme

Beneficis de la formació del personal en Turisme

On tots els membres de l’equip de treball fan part de la cara visible del servei, és imperatiu reconèixer els beneficis de la formació de personal en turisme.

Sigui en l’àmbit de l’hostaleria o de restauració, i encara que existeixen moltes tècniques de màrqueting per impulsar l’acostament de potencials clients, la millor publicitat la fan els clients satisfets.

Per això, mantenir la plantilla de personal amb la formació adequada i en constant actualització ha de ser una estratègia central en la gestió de tot establiment turístic per afrontar els desafiaments del sector.


Inversió en formació professional en el turisme

Per generar resultats, cal invertir.

Aquesta és una regla d’or en el turisme i l’hostaleria, especialment pel que fa a la formació de personal.

Els clients van darrere del confort, però també de les tendències que es reflecteixen clarament en un equip de treball qualificat per respondre a les expectatives dels hostes.

No obstant això, les iniciatives turístiques abasten un enorme ventall d’alternatives i cadascun comprèn diverses necessitats pel que fa a formació professional.

Per garantir la formació adequada, ajustada i actualitzada als requeriments del sector, la formació professional Dual és la modalitat que suposa més beneficis:

– Un pla d’estudis actualitzat i desenvolupat amb l’empresa.
– Un programa de treball pràctic que permet desenvolupar hàbits coordinats amb les tendències.
– Entrenament en la lògica productiva i consolidat amb la filosofia del sector.
– Efecte en cadena en l’equip de treball per afrontar i respondre a diverses situacions de manera creativa.

Amb una extensa trajectòria i experiència en el sector, a  l’Escola D’Hoteleria i Turisme del Vallès oferim un assessorament reconegut per a la formació professional d’equips en l’àmbit de l’hostaleria i el turisme.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Tècnic/a superior en Direcció de cuina

FP Dual en Direcció de Cuina

Gestionar i organitzar tant la producció com el servei de cuina, des de determinar les ofertes i recursos, fins a l’aprovisionament, són competències que s’adquireixen amb FP Dual en Direcció de Cuina.

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

  • Ctra. de Castellar, s/n,
    08227 Terrassa, Barcelona
  • +34 937 85 11 43
  • a8053251@xtec.cat

Torre Mossèn Homs

  • Ctra. de Castellar, Km 19,
    08227 Terrassa, Barcelona
  • +34 937 86 25 25
  • escola.hostaleria@gmail.com

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

  • Ctra. de Castellar, s/n,
    08227 Terrassa, Barcelona
  • +34 937 85 11 43
  • a8053251@xtec.cat

Torre Mossèn Homs

  • Ctra. de Castellar, Km 19,
    08227 Terrassa, Barcelona
  • +34 937 86 25 25
  • escola.hostaleria@gmail.com

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

  • Ctra. de Castellar, s/n,
    08227 Terrassa, Barcelona
  • +34 937 85 11 43
  • a8053251@xtec.cat

Torre Mossèn Homs

  • Ctra. de Castellar, Km 19,
    08227 Terrassa, Barcelona
  • +34 937 86 25 25
  • escola.hostaleria@gmail.com

© EHTV | Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès