Beneficis de la formació del personal en Turisme

La formació del personal en Turisme

Beneficis de la formació del personal en Turisme

Beneficis de la formació del personal en Turisme

On tots els membres de l’equip de treball fan part de la cara visible del servei, és imperatiu reconèixer els beneficis de la formació de personal en turisme.

Sigui en l’àmbit de l’hostaleria o de restauració, i encara que existeixen moltes tècniques de màrqueting per impulsar l’acostament de potencials clients, la millor publicitat la fan els clients satisfets.

Per això, mantenir la plantilla de personal amb la formació adequada i en constant actualització ha de ser una estratègia central en la gestió de tot establiment turístic per afrontar els desafiaments del sector.


Inversió en formació professional en el turisme

Per generar resultats, cal invertir.

Aquesta és una regla d’or en el turisme i l’hostaleria, especialment pel que fa a la formació de personal.

Els clients van darrere del confort, però també de les tendències que es reflecteixen clarament en un equip de treball qualificat per respondre a les expectatives dels hostes.

No obstant això, les iniciatives turístiques abasten un enorme ventall d’alternatives i cadascun comprèn diverses necessitats pel que fa a formació professional.

Per garantir la formació adequada, ajustada i actualitzada als requeriments del sector, la formació professional Dual és la modalitat que suposa més beneficis:

– Un pla d’estudis actualitzat i desenvolupat amb l’empresa.
– Un programa de treball pràctic que permet desenvolupar hàbits coordinats amb les tendències.
– Entrenament en la lògica productiva i consolidat amb la filosofia del sector.
– Efecte en cadena en l’equip de treball per afrontar i respondre a diverses situacions de manera creativa.

Amb una extensa trajectòria i experiència en el sector, a  l’Escola D’Hoteleria i Turisme del Vallès oferim un assessorament reconegut per a la formació professional d’equips en l’àmbit de l’hostaleria i el turisme.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Intercanvi Faculté des Métiers de Rennes

Des de fa ja 5 anys, l’EHTV i la Faculté des Métiers de Rennes col·laborem en l’intercanvi d’experiències professionals i formatives gràcies als programes Erasmus+. Mitjançant estades becades, els nostres alumnes treballen en empreses del seu sector professional a França amb l’avantatge de tenir una supervisió i recolzament in situ dels nostres companys de Rennes.

Llegir Més»

Conèixer l’aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona-El Prat és un element essencial en el desenvolupament del sector turístic català. Les seves instal·lacions i serveis, adequades i modernitzades en els últims anys, permeten oferir una experiència de qualitat als passatgers que l’utilitzen (més de 52 milions l’any 2019). El nostre alumnat de turisme visita cada curs aquesta infraestructura per conèixer

Llegir Més»

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Llegir Més»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Llegir Més»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Llegir Més»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs