

Més aspirants de la Formació Professional en hoteleria
Les elaboracions culinàries i el servei de restauració “amb fonament” són la carta de presentació i orgull del nostre país en el món.


Les realitats canviants del mercat laboral i les demandes del món empresarial situen a la Formació Professional Dual com la gran aliada en l’àmbit professional.
L’FP Dual és una modalitat acadèmica on els temes formatius es desenvolupen en estreta relació amb les empreses que requereixen professionals qualificats en el seu sector.
Això l’ha convertit, en els últims anys, en una gran aliada de les empreses que busquen mà d’obra qualificada, i en un àmbit de gran interès per a professionals en permanent actualització.
Segons dades oficials, més del 10% dels participants en cicles de Formació Professional Dual són persones que estudien i treballen.
D’altra banda, el 70% dels professionals que participen en itineraris formatius sota la modalitat de Formació Professional Dual, aconsegueix treball en els mesos posteriors a la titulació.
Aquesta elevada taxa d’inserció laboral des de l’FP Dual, es fonamenta en la construcció dels itineraris formatius que s’ajusten a la realitat i les necessitats empresarials, contribuint a millorar l’oferta de llocs i esmorteir els vaivens del canviant mercat laboral.
En aquest sentit, la demanda per cobrir llocs amb professionals qualificats es tradueix en sous per a titulats en cicles formatius superiors que superen els 1.200 euros al mes, mentre que per a les persones amb títol de cicle formatiu els salaris no superen els 900 euros.
Aquestes dades resulten encoratjadores i suposen segments professionals amb més i millors oportunitats de formació i actualització professional per satisfer les demandes de diferents sectors empresarials.
En l’àmbit de l’hoteleria i la restauració, la Formació Professional Dual resulta una excel·lent oportunitat per a les empreses, ja que permet afavorir la formació en oficis i professions que, per escassa disponibilitat o envelliment, de vegades resulten en llocs difícils de cobrir.
La Formació Professional Dual és una modalitat en plena expansió que ofereix un ventall d’oportunitats a empreses i joves per afavorir un mercat laboral més competitiu i amb millors ofertes.


Les elaboracions culinàries i el servei de restauració “amb fonament” són la carta de presentació i orgull del nostre país en el món.


Formar part de la plantilla fixa en una cuina professional és el somni de tot estudiant de cuina, per això, compartim aquí els tips per a aprofitar al màxim la teva experiència en una cuina professional.


Becaris, contractes en pràctiques o contractes per a la formació i l’aprenentatge. Hi ha diferents tipus de contractació per als que busquen oportunitats laborals a terme de la seva formació professional.


L’FP Dual convoca cada dia a més empreses i aspirants, perquè presenta avantatges substantius per a totes dues parts així com per al centre educatiu i contribueix al desenvolupament de l’economia regional.


Aquesta modalitat està apropant cada dia a més, les empreses i els aspirants, combinant la formació tècnica pràctica en el centre educatiu i en el treball.


L’alumnat del CFGS Guia, assistència i informació turístiques ha treballat de valent per donar llum a una nova proposta cultural per a la ciutat de Terrassa. Des de principis d’any, estem oferint una visita guiada de la Torre Mossèn Homs un dissabte de cada mes. Aquesta activitat ha estat planificada i és realitzada pels nostres








© EHTV | Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació en nostra POLÍTICA DE COOKIES.
ACCEPTAR CONFIGURACIÓ DE COOKIES