Cap a un turisme més sostenible

Cap a un turisme més sostenible

Cap a un turisme més sostenible

Anem cap a un turisme més sostenible?

L’actual situació que, producte de l’aïllament, s’ha instal·lat en l’àmbit mundial empeny ara cap a un turisme post pandèmia més sostenible.

Alinear les metes del turisme amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible és un dels desafiaments que enfronta la indústria turística i, enguany, s’afegeix el repte de repuntar després de l’abrupta caiguda del sector producte de l’aïllament.

En aquest sentit els experts i professionals vinculats al sector turisme entenen que aquesta circumstància també suposa una gran ocasió per a posar en marxa l’aplicació d’innovacions que contribueixin a superar la crisi amb un turisme enfocat en la sostenibilitat.

L’impuls digital a la formació professional

Apostar per la innovació és un aspecte clau de l’orientació cap a un turisme més sostenible i inclusiu, la qual cosa comença en la posada en marxa d’inversions en tecnologies, energies renovables i una gestió més amigable amb el medi ambient.

La transformació digital ha cobrat rellevància arran de la pandèmia i arriba per a convertir-se en un factor clau en el desenvolupament del turisme i la gastronomia.

El que fins fa poc era una mica més que una tendència, avui és un requisit i eina bàsica, també en l’àmbit de l’educació i la formació professional.

En aquest sentit, l’èmfasi en la formació de talents està alineat amb la demanda de formació en el sector, que ha crescut en el context de l’aïllament.

Si bé encara requereix alguns ajustos, perquè es necessita un model de formació diferent del que es porta tradicionalment en el sector, la formació professional i l’FP Dual continuen sumant afiliacions.

En l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès abordem la situació oferint les millors alternatives per a la formació de professionals en hostaleria i turisme com a agents de canvi cap a un turisme més sostenible.

Noticias anteriores

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

La Torre Mossèn Homs, una visita guiada que no us podeu perdre!

L’alumnat del CFGS Guia, assistència i informació turístiques ha treballat de valent per donar llum a una nova proposta cultural per a la ciutat de Terrassa. Des de principis d’any, estem oferint una visita guiada de la Torre Mossèn Homs un dissabte de cada mes. Aquesta activitat ha estat planificada i és realitzada pels nostres

Leer Más»

Visiteu la Torre Mossèn Homs!

Al departament de Turisme, aquest curs hem emprès un nou repte: fer arribar a tot el públic interessat la història de la Torre Mossèn Homs. L’edifici actualment allotja les activitats formatives pràctiques de cicles, però abans de ser escola d’hoteleria i turisme,  va ser una masia que va anar creixent al voltant d’una primitiva torre,

Leer Más»