Cap a un turisme més sostenible

Cap a un turisme més sostenible

Cap a un turisme més sostenible

Anem cap a un turisme més sostenible?

L’actual situació que, producte de l’aïllament, s’ha instal·lat en l’àmbit mundial empeny ara cap a un turisme post pandèmia més sostenible.

Alinear les metes del turisme amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible és un dels desafiaments que enfronta la indústria turística i, enguany, s’afegeix el repte de repuntar després de l’abrupta caiguda del sector producte de l’aïllament.

En aquest sentit els experts i professionals vinculats al sector turisme entenen que aquesta circumstància també suposa una gran ocasió per a posar en marxa l’aplicació d’innovacions que contribueixin a superar la crisi amb un turisme enfocat en la sostenibilitat.

L’impuls digital a la formació professional

Apostar per la innovació és un aspecte clau de l’orientació cap a un turisme més sostenible i inclusiu, la qual cosa comença en la posada en marxa d’inversions en tecnologies, energies renovables i una gestió més amigable amb el medi ambient.

La transformació digital ha cobrat rellevància arran de la pandèmia i arriba per a convertir-se en un factor clau en el desenvolupament del turisme i la gastronomia.

El que fins fa poc era una mica més que una tendència, avui és un requisit i eina bàsica, també en l’àmbit de l’educació i la formació professional.

En aquest sentit, l’èmfasi en la formació de talents està alineat amb la demanda de formació en el sector, que ha crescut en el context de l’aïllament.

Si bé encara requereix alguns ajustos, perquè es necessita un model de formació diferent del que es porta tradicionalment en el sector, la formació professional i l’FP Dual continuen sumant afiliacions.

En l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès abordem la situació oferint les millors alternatives per a la formació de professionals en hostaleria i turisme com a agents de canvi cap a un turisme més sostenible.

Noticias anteriores

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Intercanvi Faculté des Métiers de Rennes

Des de fa ja 5 anys, l’EHTV i la Faculté des Métiers de Rennes col·laborem en l’intercanvi d’experiències professionals i formatives gràcies als programes Erasmus+. Mitjançant estades becades, els nostres alumnes treballen en empreses del seu sector professional a França amb l’avantatge de tenir una supervisió i recolzament in situ dels nostres companys de Rennes.

Leer Más»

Conèixer l’aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona-El Prat és un element essencial en el desenvolupament del sector turístic català. Les seves instal·lacions i serveis, adequades i modernitzades en els últims anys, permeten oferir una experiència de qualitat als passatgers que l’utilitzen (més de 52 milions l’any 2019). El nostre alumnat de turisme visita cada curs aquesta infraestructura per conèixer

Leer Más»

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Leer Más»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Leer Más»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Leer Más»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Leer Más»