Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus
En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme.
Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic.
El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més estès a tot el món.
Concentrant-se en la reserva de vols, treballa amb les diverses aerolínies d’Europa i les companyies més populars a nivell mundial, consolidant informació per a facilitar l’accés a clients de tot el món.
Per a treballar en una agència de turisme, i altres serveis turístics que apliquen la gestió de reserva de vols, comptar amb experiència i formació en Amadeus és altament valorat.
Programari Amadeus, el complement de la teva Formació Profesinal
Aquest sistema, que abasta el 94% del mercat turístic de la Península Ibèrica, requereix l’accés a través d’un identificador, a més d’usuari i contrasenya.
Si bé és un programa amigable per a l’usuari, requereix alguns coneixements específics perquè resulti eficaç i es necessita una mica d’experiència pràctica per a aconseguir una correcta codificació i descodificiación de ciutats, aeroports, companyies, entre altres.
Treballar amb el Programa Amadeus resultés altament beneficiós al teu nivell d’experiència i formació professional en hostaleria i turisme.
En Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès pots optar per:
– GIAT2: Curs Amadeus bàsic (amb 33 hores de cursada)
– AVIGE2: Curs Amadeus bàsic + intermedi (amb 66 hores de cursada)
Els cursos, cadascun en el seu nivell de formació especialitzada, garanteixen l’obtenció dels coneixements específics per a aprofitar el programa al màxim.
Entre altres, els cursos Amadeus abasten, des de la connexió al sistema, la consulta i disponibilitat de vols, hotels i mitjans de transport, fins a la codificació i descodificació, la recuperació de registres.

Noticias anteriores

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Intercanvi Faculté des Métiers de Rennes

Des de fa ja 5 anys, l’EHTV i la Faculté des Métiers de Rennes col·laborem en l’intercanvi d’experiències professionals i formatives gràcies als programes Erasmus+. Mitjançant estades becades, els nostres alumnes treballen en empreses del seu sector professional a França amb l’avantatge de tenir una supervisió i recolzament in situ dels nostres companys de Rennes.

Leer Más»

Conèixer l’aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona-El Prat és un element essencial en el desenvolupament del sector turístic català. Les seves instal·lacions i serveis, adequades i modernitzades en els últims anys, permeten oferir una experiència de qualitat als passatgers que l’utilitzen (més de 52 milions l’any 2019). El nostre alumnat de turisme visita cada curs aquesta infraestructura per conèixer

Leer Más»

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Leer Más»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Leer Más»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Leer Más»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Leer Más»