logo web PNG

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament
El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual.
L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació Professional en aquesta Setmana de la Formació i el Treball.
La Formació Professional Dual ocupa avui un espai important en l’agenda per a l’elaboració d’itineraris formatius enfocats a les necessitats de diferents sectors productius.
En aquesta modalitat, l’empresa i el centre de formació es proposen promoure la inserció de professionals qualificats en un mercat d’ocupació canviant.
L’espai dedicat a la Formació Professional ia la Formació Professional Dual, comptarà amb 1.500 metres quadrats on es faran xerrades, mostres i demostracions d’oficis, així com orientació específica sobre les diferents oportunitats i modalitats.
Aquests espais orientats a l’diàleg i l’experiència, permetran plantejar els aspectes clau de la formació professional, la pràctica dels estudiants, i els centres i empreses implicats en la Formació Professional Dual.
Formació professional, Cicles Formatius i Formació Professional Dual
El 31 ° Saló de l’Ensenyament permetrà als estudiants, professionals i empresaris, conèixer en profunditat:
– La Formació Professional (FP), corresponent a ensenyaments dins el sistema educatiu que tenen per objecte capacitar per exercir de forma qualificada una professió, oferint continguts teòrics i fins a una variant amb pràctiques en centres de treball.
– Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM), que són dins de l’àmbit de l’FP i ofereixen l’adquisició de competències tècniques per al desenvolupament d’una professió.
– Cicles Formatius de Grau Superior (CFGM), que estan també dins de l’FP i ofereixen assolir les competències necessàries davant diferents situacions laborals.
– Formació Professional Dual (FP Dual), dins la qual es combina un procés d’ensenyament amb un aprenentatge en l’empresa que requereix de professionals qualificats per a una activitat productiva en concret.
Els centres de formació professional assistiran amb mostres sobre les diverses alternatives, tant per a professionals com per a empreses interessades en la modalitat integrada dins de la Formació Professional Dual.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Intercanvi Faculté des Métiers de Rennes

Des de fa ja 5 anys, l’EHTV i la Faculté des Métiers de Rennes col·laborem en l’intercanvi d’experiències professionals i formatives gràcies als programes Erasmus+. Mitjançant estades becades, els nostres alumnes treballen en empreses del seu sector professional a França amb l’avantatge de tenir una supervisió i recolzament in situ dels nostres companys de Rennes.

Llegir Més»

Conèixer l’aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona-El Prat és un element essencial en el desenvolupament del sector turístic català. Les seves instal·lacions i serveis, adequades i modernitzades en els últims anys, permeten oferir una experiència de qualitat als passatgers que l’utilitzen (més de 52 milions l’any 2019). El nostre alumnat de turisme visita cada curs aquesta infraestructura per conèixer

Llegir Més»

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Llegir Més»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Llegir Més»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Llegir Més»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Llegir Més»

Torre Mossèn Homs

on som

Xarxes socials

Amb el suport de: