Matrícula viva a l'EHTV fins al 31 d'octubre de 2020

Matrícula viva a l’EHTV fins al 31 d’octubre de 2020

Matrícula viva a l'EHTV fins al 31 d'octubre de 2020

A l’EHTV oferim matrícula viva fins al 31 d’octubre de 2020

A l’Escola d’Holeteria i Turisme del Vallès oferim matricula viva fins al 31 d’octubre de 2020, garantint més oportunitats d’inclusió en la formació professional de grau mitjà i superior.

El terme “matricula viva” ha estat encunyat en l’àmbit de l’educació per a assegurar l’oportunitat de preinscripció durant un període que amplia la data més enllà del termini ordinari de matriculació.

En les etapes infantil, primària i secundària s’utilitza la matricula viva en qualsevol moment de l’any, especialment per a aquells alumnes que fan un canvi de domicili, la qual cosa ha estat adoptat progressivament pels establiments educatius de grau mitjà i superior.

L’augment en la mobilitat de l’alumnat, producte d’estratègies individuals o familiars relacionades al mercat laboral, l’accés a l’habitatge o a altres canvis econòmics, són dimensions a les quals les el sector de la formació professional ha de ser especialment sensible.

Així, el que va començar sent un fenomen que afronten -no sense dificultats- els centres d’educació obligatòria, per a la Escola d’Holeteria i Turisme del Vallès és un aspecte de  responsabilitat social darrere dels sectors de l’hostaleria i el turisme.

Formació professional en Terrassa, Barcelona

El cicle 2020-2021 està marcat per una nova normalitat que, com tota crisi, és al mateix temps una oportunitat per a treure el major profit de les nostres capacitats per a emprendre canvis cap a una major resiliència.

Si has vist al sector de l’hostaleria i el turisme com un àmbit on desenvolupar-te com a professional, aquesta és una especial ocasió per a venir a formar-te a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, a Terrassa, Barcelona.

En l’EHTV  redoblem el compromís amb el nostre equip docent i les emprenedories associades, incorporant un especial enfocament en l’acompanyament a la dinàmica de mobilitat a la regió per a promoure les oportunitats de formació professional.

Tota la nostra oferta formativa, tant en la Formació Professional de Grau Mitjà com en la Formació Professional de Grau Superior, té matrícula viva fins al 31 d’Octubre de 2020.
Comença a forjar el teu futur aquest mateix any, posant-te en acció per a formar part del sector del turisme i l’hostaleria entre les millors opcions per la teva formació.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Macedònia existeix! (Descobertes Erasmus+ 3era part)

Aquesta és la darrera entrega de les aventures dels nostres alumnes en terres macedòniques. Podeu llegir-ne part d’elles al Diario del alumno que ha escrit el Jostyn: TÍTULO: JOSTYN THE MACEDONIAN Me imaginaba un país típico europeo y no me esperaba un país con la pobreza que había, la gente era muy amable y eso

Llegir Més»

Macedònia existeix! (Descobertes Erasmus+ 2ona part)

En aquest article podeu llegir el Diario del alumno Erasmus de la Maria: TÍTULO: Un Erasmus que rompió los esquemas Mañana empieza la aventura. Las maletas ya están a reventar al lado de mi cama, los nervios a flor de piel, me he despedido de toda mi familia y mis amigos, y el check in

Llegir Més»

Macedònia existeix! (Descobertes Erasmus+ 1era part)

Després d’un curs 2019-20 d’expectatives frustrades pel què fa a les estades Erasmus+, la Maria, el Jostyn i l’Antoni, tres alumnes del GS Agències de viatges i gestió d’esdeveniments, van decidir posar-se el món per barret i marxar a gaudir de l’experiència Erasmus+ que tant anhelaven. Donades les circumstàncies actuals, no van poder anar a

Llegir Més»

La Paula i l’experiència Erasmus+

La Paula és una alumna del CFGM Cuina i Gastronomia que va finalitzar els seus estudis aquest darrer curs i tenia moltes ganes de marxar a viure l’experiència Erasmus+ malgrat la pandèmia. Aquí podeu llegir el seu Diario de la estancia Erasmus+: ERASMUS EN TIEMPOS DE PANDEMIADespués de casi un año de trámites, esperas y

Llegir Més»