Matrícula viva a l'EHTV fins al 31 d'octubre de 2020

Matrícula viva a l’EHTV fins al 31 d’octubre de 2020

Matrícula viva a l'EHTV fins al 31 d'octubre de 2020

A l’EHTV oferim matrícula viva fins al 31 d’octubre de 2020

A l’Escola d’Holeteria i Turisme del Vallès oferim matricula viva fins al 31 d’octubre de 2020, garantint més oportunitats d’inclusió en la formació professional de grau mitjà i superior.

El terme “matricula viva” ha estat encunyat en l’àmbit de l’educació per a assegurar l’oportunitat de preinscripció durant un període que amplia la data més enllà del termini ordinari de matriculació.

En les etapes infantil, primària i secundària s’utilitza la matricula viva en qualsevol moment de l’any, especialment per a aquells alumnes que fan un canvi de domicili, la qual cosa ha estat adoptat progressivament pels establiments educatius de grau mitjà i superior.

L’augment en la mobilitat de l’alumnat, producte d’estratègies individuals o familiars relacionades al mercat laboral, l’accés a l’habitatge o a altres canvis econòmics, són dimensions a les quals les el sector de la formació professional ha de ser especialment sensible.

Així, el que va començar sent un fenomen que afronten -no sense dificultats- els centres d’educació obligatòria, per a la Escola d’Holeteria i Turisme del Vallès és un aspecte de  responsabilitat social darrere dels sectors de l’hostaleria i el turisme.

Formació professional en Terrassa, Barcelona

El cicle 2020-2021 està marcat per una nova normalitat que, com tota crisi, és al mateix temps una oportunitat per a treure el major profit de les nostres capacitats per a emprendre canvis cap a una major resiliència.

Si has vist al sector de l’hostaleria i el turisme com un àmbit on desenvolupar-te com a professional, aquesta és una especial ocasió per a venir a formar-te a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, a Terrassa, Barcelona.

En l’EHTV  redoblem el compromís amb el nostre equip docent i les emprenedories associades, incorporant un especial enfocament en l’acompanyament a la dinàmica de mobilitat a la regió per a promoure les oportunitats de formació professional.

Tota la nostra oferta formativa, tant en la Formació Professional de Grau Mitjà com en la Formació Professional de Grau Superior, té matrícula viva fins al 31 d’Octubre de 2020.
Comença a forjar el teu futur aquest mateix any, posant-te en acció per a formar part del sector del turisme i l’hostaleria entre les millors opcions per la teva formació.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs