Matrícula viva a l'EHTV fins al 31 d'octubre de 2020

Matrícula viva a l’EHTV fins al 31 d’octubre de 2020

Matrícula viva a l'EHTV fins al 31 d'octubre de 2020

A l’EHTV oferim matrícula viva fins al 31 d’octubre de 2020

A l’Escola d’Holeteria i Turisme del Vallès oferim matricula viva fins al 31 d’octubre de 2020, garantint més oportunitats d’inclusió en la formació professional de grau mitjà i superior.

El terme “matricula viva” ha estat encunyat en l’àmbit de l’educació per a assegurar l’oportunitat de preinscripció durant un període que amplia la data més enllà del termini ordinari de matriculació.

En les etapes infantil, primària i secundària s’utilitza la matricula viva en qualsevol moment de l’any, especialment per a aquells alumnes que fan un canvi de domicili, la qual cosa ha estat adoptat progressivament pels establiments educatius de grau mitjà i superior.

L’augment en la mobilitat de l’alumnat, producte d’estratègies individuals o familiars relacionades al mercat laboral, l’accés a l’habitatge o a altres canvis econòmics, són dimensions a les quals les el sector de la formació professional ha de ser especialment sensible.

Així, el que va començar sent un fenomen que afronten -no sense dificultats- els centres d’educació obligatòria, per a la Escola d’Holeteria i Turisme del Vallès és un aspecte de  responsabilitat social darrere dels sectors de l’hostaleria i el turisme.

Formació professional en Terrassa, Barcelona

El cicle 2020-2021 està marcat per una nova normalitat que, com tota crisi, és al mateix temps una oportunitat per a treure el major profit de les nostres capacitats per a emprendre canvis cap a una major resiliència.

Si has vist al sector de l’hostaleria i el turisme com un àmbit on desenvolupar-te com a professional, aquesta és una especial ocasió per a venir a formar-te a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, a Terrassa, Barcelona.

En l’EHTV  redoblem el compromís amb el nostre equip docent i les emprenedories associades, incorporant un especial enfocament en l’acompanyament a la dinàmica de mobilitat a la regió per a promoure les oportunitats de formació professional.

Tota la nostra oferta formativa, tant en la Formació Professional de Grau Mitjà com en la Formació Professional de Grau Superior, té matrícula viva fins al 31 d’Octubre de 2020.
Comença a forjar el teu futur aquest mateix any, posant-te en acció per a formar part del sector del turisme i l’hostaleria entre les millors opcions per la teva formació.

Noticias anteriores

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Intercanvi Faculté des Métiers de Rennes

Des de fa ja 5 anys, l’EHTV i la Faculté des Métiers de Rennes col·laborem en l’intercanvi d’experiències professionals i formatives gràcies als programes Erasmus+. Mitjançant estades becades, els nostres alumnes treballen en empreses del seu sector professional a França amb l’avantatge de tenir una supervisió i recolzament in situ dels nostres companys de Rennes.

Leer Más»

Conèixer l’aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona-El Prat és un element essencial en el desenvolupament del sector turístic català. Les seves instal·lacions i serveis, adequades i modernitzades en els últims anys, permeten oferir una experiència de qualitat als passatgers que l’utilitzen (més de 52 milions l’any 2019). El nostre alumnat de turisme visita cada curs aquesta infraestructura per conèixer

Leer Más»

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Leer Más»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Leer Más»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Leer Más»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Leer Más»