

Més aspirants de la Formació Professional en hoteleria
Les elaboracions culinàries i el servei de restauració “amb fonament” són la carta de presentació i orgull del nostre país en el món.
Fira Barcelona va acordar amb els sectors perquè HOSTELCO es realitzi conjuntament amb Alimentària del 17 al 20 de maig de 2021.
Si bé els recites de Fira Barcelona es reactivaran des de setembre, amb els protocols de seguretat i prevenció, es posposa l’organització dels esdeveniments amb projecció internacional per a l’any pròxim.
D’aquesta manera, i com les empreses i associacions de la indústria hostalera s’enfoquen a assegurar una bona participació per a enfortir un dels sectors més castigats per la pandèmia, tots dos esdeveniments es reorganitzaran per al primer trimestre de 2021.
Alimentària i HOSTELCO busquen oferir una experiència que, a més de realitzar-se en un entorn segur per als visitants i expositors, faciliti la creació de sinergies de cara a un futur amb major resiliència per a abordar els desafiaments.
Si bé enguany ha estat completament atípic i tots els sectors han hagut de realitzar ajustos per a seguir endavant, sempre s’ha reconegut a la indústria hostalera com un bastió de transformació permanent.
Després d’enfrontar-se a totes les situacions i suportar-les amb enorme fortalesa, els empresaris hostalers estan preparats per a superar els nous reptes amb el gran lliurament que caracteritza als professionals del sector.
Així, Alimentària -el principal saló d’alimentació i begudes- i HOSTELCO -el saló internacional de l’equipament per a restauració, hostaleria i col·lectivitats-, juntament amb el Fòrum Gastronòmic, es reuniran en un mateix esdeveniment per a afavorir una àmplia participació en la reconstrucció per un sector més resilient.
HOSTELCO, en particular, s’organitzarà al 2021 amb un esquema de 6 àrees temàtiques, aglutinant una oferta transversal que doni resposta als professionals del sector en la manera d’enfrontar-se els nous reptes.
Alimentària, per part seva, agruparà 10 salons sectorials per a multiplicar l’oferta de cara a potenciar sinergies transversals i abordar la reestructuració post-pandèmia.
A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès ens preparem per a participar activament en esdeveniments i els fòrums que es podran organitzar durant els pròxims mesos, a fi d’incidir positivament, des de la mirada de la formació professional, al sector.
Les elaboracions culinàries i el servei de restauració “amb fonament” són la carta de presentació i orgull del nostre país en el món.
Formar part de la plantilla fixa en una cuina professional és el somni de tot estudiant de cuina, per això, compartim aquí els tips per a aprofitar al màxim la teva experiència en una cuina professional.
Becaris, contractes en pràctiques o contractes per a la formació i l’aprenentatge. Hi ha diferents tipus de contractació per als que busquen oportunitats laborals a terme de la seva formació professional.
L’FP Dual convoca cada dia a més empreses i aspirants, perquè presenta avantatges substantius per a totes dues parts així com per al centre educatiu i contribueix al desenvolupament de l’economia regional.
Aquesta modalitat està apropant cada dia a més, les empreses i els aspirants, combinant la formació tècnica pràctica en el centre educatiu i en el treball.
L’alumnat del CFGS Guia, assistència i informació turístiques ha treballat de valent per donar llum a una nova proposta cultural per a la ciutat de Terrassa. Des de principis d’any, estem oferint una visita guiada de la Torre Mossèn Homs un dissabte de cada mes. Aquesta activitat ha estat planificada i és realitzada pels nostres
© EHTV | Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació en nostra POLÍTICA DE COOKIES.
ACCEPTAR CONFIGURACIÓ DE COOKIES