agencies-de-viatges-i-gestio-desdeveniments

HOSTELCO es celebrarà en 2021

HOSTELCO se celebrarà en 2021 juntament amb Alimentària en Fira Barcelona

Fira Barcelona va acordar amb els sectors perquè HOSTELCO es realitzi conjuntament amb Alimentària del 17 al 20 de maig de 2021. 

Si bé els recites de Fira Barcelona es reactivaran des de setembre, amb els protocols de seguretat i prevenció, es posposa l’organització dels esdeveniments amb projecció internacional per a l’any pròxim.

D’aquesta manera, i com les empreses i associacions de la indústria hostalera s’enfoquen a assegurar una bona participació per a enfortir un dels sectors més castigats per la pandèmia, tots dos esdeveniments es reorganitzaran per al primer trimestre de 2021.

Alimentària i HOSTELCO busquen oferir una experiència que, a més de realitzar-se en un entorn segur per als visitants i expositors, faciliti la creació de sinergies de cara a un futur amb major resiliència per a abordar els desafiaments.

Restauració, Hostaleria i Col·lectivitat, un sector en transformació permanent

Si bé enguany ha estat completament atípic i tots els sectors han hagut de realitzar ajustos per a seguir endavant, sempre s’ha reconegut a la indústria hostalera com un bastió de transformació permanent.

Després d’enfrontar-se a totes les situacions i suportar-les amb enorme fortalesa, els empresaris hostalers estan preparats per a superar els nous reptes amb el gran lliurament que caracteritza als professionals del sector.

Així, Alimentària -el principal saló d’alimentació i begudes- i HOSTELCO -el saló internacional de l’equipament per a restauració, hostaleria i col·lectivitats-, juntament amb el Fòrum Gastronòmic, es reuniran en un mateix esdeveniment per a afavorir una àmplia participació en la reconstrucció per un sector més resilient.

HOSTELCO, en particular, s’organitzarà al 2021 amb un esquema de 6 àrees temàtiques, aglutinant una oferta transversal que doni resposta als professionals del sector en la manera d’enfrontar-se els nous reptes.

Alimentària, per part seva, agruparà 10 salons sectorials per a multiplicar l’oferta de cara a potenciar sinergies transversals i abordar la reestructuració post-pandèmia.

A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès ens preparem per a participar activament en esdeveniments i els fòrums que es podran organitzar durant els pròxims mesos, a fi d’incidir positivament, des de la mirada de la formació professional, al sector.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Intercanvi Faculté des Métiers de Rennes

Des de fa ja 5 anys, l’EHTV i la Faculté des Métiers de Rennes col·laborem en l’intercanvi d’experiències professionals i formatives gràcies als programes Erasmus+. Mitjançant estades becades, els nostres alumnes treballen en empreses del seu sector professional a França amb l’avantatge de tenir una supervisió i recolzament in situ dels nostres companys de Rennes.

Llegir Més»

Conèixer l’aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona-El Prat és un element essencial en el desenvolupament del sector turístic català. Les seves instal·lacions i serveis, adequades i modernitzades en els últims anys, permeten oferir una experiència de qualitat als passatgers que l’utilitzen (més de 52 milions l’any 2019). El nostre alumnat de turisme visita cada curs aquesta infraestructura per conèixer

Llegir Més»

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Llegir Més»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Llegir Més»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Llegir Més»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs