agencies-de-viatges-i-gestio-desdeveniments

HOSTELCO es celebrarà en 2021

HOSTELCO se celebrarà en 2021 juntament amb Alimentària en Fira Barcelona

Fira Barcelona va acordar amb els sectors perquè HOSTELCO es realitzi conjuntament amb Alimentària del 17 al 20 de maig de 2021. 

Si bé els recites de Fira Barcelona es reactivaran des de setembre, amb els protocols de seguretat i prevenció, es posposa l’organització dels esdeveniments amb projecció internacional per a l’any pròxim.

D’aquesta manera, i com les empreses i associacions de la indústria hostalera s’enfoquen a assegurar una bona participació per a enfortir un dels sectors més castigats per la pandèmia, tots dos esdeveniments es reorganitzaran per al primer trimestre de 2021.

Alimentària i HOSTELCO busquen oferir una experiència que, a més de realitzar-se en un entorn segur per als visitants i expositors, faciliti la creació de sinergies de cara a un futur amb major resiliència per a abordar els desafiaments.

Restauració, Hostaleria i Col·lectivitat, un sector en transformació permanent

Si bé enguany ha estat completament atípic i tots els sectors han hagut de realitzar ajustos per a seguir endavant, sempre s’ha reconegut a la indústria hostalera com un bastió de transformació permanent.

Després d’enfrontar-se a totes les situacions i suportar-les amb enorme fortalesa, els empresaris hostalers estan preparats per a superar els nous reptes amb el gran lliurament que caracteritza als professionals del sector.

Així, Alimentària -el principal saló d’alimentació i begudes- i HOSTELCO -el saló internacional de l’equipament per a restauració, hostaleria i col·lectivitats-, juntament amb el Fòrum Gastronòmic, es reuniran en un mateix esdeveniment per a afavorir una àmplia participació en la reconstrucció per un sector més resilient.

HOSTELCO, en particular, s’organitzarà al 2021 amb un esquema de 6 àrees temàtiques, aglutinant una oferta transversal que doni resposta als professionals del sector en la manera d’enfrontar-se els nous reptes.

Alimentària, per part seva, agruparà 10 salons sectorials per a multiplicar l’oferta de cara a potenciar sinergies transversals i abordar la reestructuració post-pandèmia.

A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès ens preparem per a participar activament en esdeveniments i els fòrums que es podran organitzar durant els pròxims mesos, a fi d’incidir positivament, des de la mirada de la formació professional, al sector.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

La Paula i l’experiència Erasmus+

La Paula és una alumna del CFGM Cuina i Gastronomia que va finalitzar els seus estudis aquest darrer curs i tenia moltes ganes de marxar a viure l’experiència Erasmus+ malgrat la pandèmia. Aquí podeu llegir el seu Diario de la estancia Erasmus+: ERASMUS EN TIEMPOS DE PANDEMIADespués de casi un año de trámites, esperas y

Llegir Més»

L’estada Erasmus+ de la Laia

La nostra alumna del CFGM Serveis en Restauració tot just ha tornat de la seva estada a Florència becada amb el programa Erasmus+. Sens dubte, ha estat una experiència absolutament diferent perquè, als reptes habituals que suposen les pràctiques a l’estranger, aquest any s’hi ha sumat la incidència de la pandèmia de coronavirus. La Laia

Llegir Més»

Visita la Torre Mossèn Homs!

Aquest 2021 iniciem una activitat oberta a tothom que us permetrà descobrir la Torre Mossèn Homs, el restaurant formatiu de l’escola que és, també, un element important del patrimoni històric de Terrassa. Amb el guiatge del nostre alumnat de CFGS Guia, informació i assistència turístiques, podreu conèixer la història de la Torre, veure els espais

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs