Formació Professional Dual en Hostaleria i Restauració

Formació Professional Dual en Hostaleria i Restauració

Formació Professional Dual en Hostaleria i Restauració

Per si no estaves al cas, la Formació Professional Dual en hostaleria i restauració és una de les més buscades, tant en l’àmbit nacional com internacional.

El sector està entre els que major quantitat de personal requereix, sobretot en ciutats turístiques i grans urbanitzacions, però tampoc es queda allà.


Cada vegada són més les ofertes amb caràcter distintiu i en l’àmbit rural que necessiten de professionals qualificats per desenvolupar les tasques, no només capacitat tècnica sinó amb competències estratègiques.

Àrees formatives en l’FP Dual del sector

Es podria dir que l’hostaleria i la restauració estan alhora en l’àmbit de l’oci i del turisme, de manera que l’oferta formativa ha d’ajustar als àmbits on es desenvolupen els agents i les qualificacions que es requereixen en cada lloc.
Així, és possible trobar ofertes d’FP dual en el sector tan dispars com llocs on es promouen, com per exemple:


– FP dual en gastronomia, quan la meta està posada en cobrir llocs que abasten més enllà de la cuina, la gestió de sala i altres aspectes de l’administració de l’establiment.


– FP en hostaleria, quan la meta és cobrir les qualificacions per portar la gestió de diferents aspectes d’un allotjament turístic.


– FP dual en bars, quan la meta està posada en l’atenció professional i gestió de bars.


Els ajustaments curriculars de l’FP dual són flexibles, innovadors i garanteixen una oferta formativa a la mida de les necessitats del sector.

FP dual nacional i internacional

L’hoteleria i restauració són també àrees en les quals solen trobar-se més oportunitats internacionals de formació professional.
La possibilitat d’estudiar i guanyar experiència durant 3 anys en establiments de països com Itàlia, Alemanya i França, entre d’altres, és una gran oportunitat per perfeccionar al mateix temps els idiomes.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Macedònia existeix! (Descobertes Erasmus+ 3era part)

Aquesta és la darrera entrega de les aventures dels nostres alumnes en terres macedòniques. Podeu llegir-ne part d’elles al Diario del alumno que ha escrit el Jostyn: TÍTULO: JOSTYN THE MACEDONIAN Me imaginaba un país típico europeo y no me esperaba un país con la pobreza que había, la gente era muy amable y eso

Llegir Més»

Macedònia existeix! (Descobertes Erasmus+ 2ona part)

En aquest article podeu llegir el Diario del alumno Erasmus de la Maria: TÍTULO: Un Erasmus que rompió los esquemas Mañana empieza la aventura. Las maletas ya están a reventar al lado de mi cama, los nervios a flor de piel, me he despedido de toda mi familia y mis amigos, y el check in

Llegir Més»

Macedònia existeix! (Descobertes Erasmus+ 1era part)

Després d’un curs 2019-20 d’expectatives frustrades pel què fa a les estades Erasmus+, la Maria, el Jostyn i l’Antoni, tres alumnes del GS Agències de viatges i gestió d’esdeveniments, van decidir posar-se el món per barret i marxar a gaudir de l’experiència Erasmus+ que tant anhelaven. Donades les circumstàncies actuals, no van poder anar a

Llegir Més»

La Paula i l’experiència Erasmus+

La Paula és una alumna del CFGM Cuina i Gastronomia que va finalitzar els seus estudis aquest darrer curs i tenia moltes ganes de marxar a viure l’experiència Erasmus+ malgrat la pandèmia. Aquí podeu llegir el seu Diario de la estancia Erasmus+: ERASMUS EN TIEMPOS DE PANDEMIADespués de casi un año de trámites, esperas y

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs