escola-ehtv-torre-mossen-homs

Premis a la innovació, eficiència i sostenibilitat en el sector hostaler

Premis a la innovació, eficiència i sostenibilitat en el sector hostaler durant el passat 2020

La innovació, eficiència i sostenibilitat en l’hoteleria i el turisme van tornar a destacar i van ser recompensats pel mateix sector.

Els Hostelco Awards 2020 va reconèixer nou projectes, informant-ho en el Saló Internacional de l’Equipament per a Hostaleria, Restauració i Col·lectivitats, a Fira de Barcelona.

Aquesta edició, enmig de la pandèmia per la COVID-19 que ha posat al sector en una fosca situació, va decidir reconèixer especialment l’esforç de les empreses i professionals en les categories que abasten des de l’allotjament fins als serveis de restauració i del sector Horeca.

Aquests premis són un dels reconeixements que enalteixen al sector, tant a Espanya com en l’àmbit mundial, la qual cosa fa que les temàtiques distingides en les tendències per a les pròximes temporades.

Formació professional per a l’eficiència en hostaleria i turisme

El reconeixement de la innovació i la sostenibilitat marquen el rumb en termes d’eficiència en el sector de l’hostaleria i el turisme, per això és cap a on l’FP ha de dirigir-se.

La conformació d’agendes en matèria de Formació Professional de cara al futur dels serveis en el sector, involucra tant als centres de formació i pràctiques, com a empreses i emprenedories del segment.

Ja sigui en la modalitat tradicional de la Formació Professional com en FP Dual, els empresaris del sector tenen un rol rellevant en el sosteniment de cicles formatius enfocats en l’eficiència que promouen la innovació i la sostenibilitat.

Des de l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès dirigim els nostres esforços a oferir cicles formatius amb el valor afegit de les pràctiques reals en el nostre Restaurant Escola Torre Mossèn Homs.

Formem persones per al futur, com a professionals sensibles a la innovació per a la sostenibilitat en una visió dirigida cap a l’eficiència en tots els serveis de l’hostaleria i el turisme.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Macedònia existeix! (Descobertes Erasmus+ 3era part)

Aquesta és la darrera entrega de les aventures dels nostres alumnes en terres macedòniques. Podeu llegir-ne part d’elles al Diario del alumno que ha escrit el Jostyn: TÍTULO: JOSTYN THE MACEDONIAN Me imaginaba un país típico europeo y no me esperaba un país con la pobreza que había, la gente era muy amable y eso

Llegir Més»

Macedònia existeix! (Descobertes Erasmus+ 2ona part)

En aquest article podeu llegir el Diario del alumno Erasmus de la Maria: TÍTULO: Un Erasmus que rompió los esquemas Mañana empieza la aventura. Las maletas ya están a reventar al lado de mi cama, los nervios a flor de piel, me he despedido de toda mi familia y mis amigos, y el check in

Llegir Més»

Macedònia existeix! (Descobertes Erasmus+ 1era part)

Després d’un curs 2019-20 d’expectatives frustrades pel què fa a les estades Erasmus+, la Maria, el Jostyn i l’Antoni, tres alumnes del GS Agències de viatges i gestió d’esdeveniments, van decidir posar-se el món per barret i marxar a gaudir de l’experiència Erasmus+ que tant anhelaven. Donades les circumstàncies actuals, no van poder anar a

Llegir Més»

La Paula i l’experiència Erasmus+

La Paula és una alumna del CFGM Cuina i Gastronomia que va finalitzar els seus estudis aquest darrer curs i tenia moltes ganes de marxar a viure l’experiència Erasmus+ malgrat la pandèmia. Aquí podeu llegir el seu Diario de la estancia Erasmus+: ERASMUS EN TIEMPOS DE PANDEMIADespués de casi un año de trámites, esperas y

Llegir Més»