escola-ehtv-torre-mossen-homs

Premis a la innovació, eficiència i sostenibilitat en el sector hostaler

Premis a la innovació, eficiència i sostenibilitat en el sector hostaler durant el passat 2020

La innovació, eficiència i sostenibilitat en l’hoteleria i el turisme van tornar a destacar i van ser recompensats pel mateix sector.

Els Hostelco Awards 2020 va reconèixer nou projectes, informant-ho en el Saló Internacional de l’Equipament per a Hostaleria, Restauració i Col·lectivitats, a Fira de Barcelona.

Aquesta edició, enmig de la pandèmia per la COVID-19 que ha posat al sector en una fosca situació, va decidir reconèixer especialment l’esforç de les empreses i professionals en les categories que abasten des de l’allotjament fins als serveis de restauració i del sector Horeca.

Aquests premis són un dels reconeixements que enalteixen al sector, tant a Espanya com en l’àmbit mundial, la qual cosa fa que les temàtiques distingides en les tendències per a les pròximes temporades.

Formació professional per a l’eficiència en hostaleria i turisme

El reconeixement de la innovació i la sostenibilitat marquen el rumb en termes d’eficiència en el sector de l’hostaleria i el turisme, per això és cap a on l’FP ha de dirigir-se.

La conformació d’agendes en matèria de Formació Professional de cara al futur dels serveis en el sector, involucra tant als centres de formació i pràctiques, com a empreses i emprenedories del segment.

Ja sigui en la modalitat tradicional de la Formació Professional com en FP Dual, els empresaris del sector tenen un rol rellevant en el sosteniment de cicles formatius enfocats en l’eficiència que promouen la innovació i la sostenibilitat.

Des de l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès dirigim els nostres esforços a oferir cicles formatius amb el valor afegit de les pràctiques reals en el nostre Restaurant Escola Torre Mossèn Homs.

Formem persones per al futur, com a professionals sensibles a la innovació per a la sostenibilitat en una visió dirigida cap a l’eficiència en tots els serveis de l’hostaleria i el turisme.

Noticias anteriores

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Intercanvi Faculté des Métiers de Rennes

Des de fa ja 5 anys, l’EHTV i la Faculté des Métiers de Rennes col·laborem en l’intercanvi d’experiències professionals i formatives gràcies als programes Erasmus+. Mitjançant estades becades, els nostres alumnes treballen en empreses del seu sector professional a França amb l’avantatge de tenir una supervisió i recolzament in situ dels nostres companys de Rennes.

Leer Más»

Conèixer l’aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona-El Prat és un element essencial en el desenvolupament del sector turístic català. Les seves instal·lacions i serveis, adequades i modernitzades en els últims anys, permeten oferir una experiència de qualitat als passatgers que l’utilitzen (més de 52 milions l’any 2019). El nostre alumnat de turisme visita cada curs aquesta infraestructura per conèixer

Leer Más»

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Leer Más»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Leer Más»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Leer Más»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Leer Más»