Borsa d'ocupació de l'Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès

Borsa d’ocupació de l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès

Borsa d'ocupació de l'Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès

La borsa d’ocupació de l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès ofereix alumnes en pràctiques a empreses col·laboradores dels sectors d’Hoteleria i Turisme

Vincular l’oferta amb la demanda és un esquema imprescindible per a la formació professional, per això proposem una borsa d’ocupació efectiva per als sectors d’hostaleria i turisme.

En el nostre sector, la formació professional ofereix àmplies possibilitats en l’àmbit laboral en una àmplia gamma de negocis.

Les institucions educatives, per tant, ocupen un rol central en l’assessorament i la relació entre oferents d’ocupació i estudiants.

Aquests últims que, des dels diferents nivells en el desenvolupament de la seva formació professional, volen començar les seves carreres professionals en el sector.

Característiques de la borsa de treball de l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès

Tot estudiant, sobretot en el marc d’un cicle de formació professional, requerirà d’un espai d’assessorament que li permeti millorar les seves oportunitats d’ocupabilitat.

Avui dia, ja no n’hi ha prou amb un nivell mitjà o superior de formació, també resulten imprescindibles algunes habilitats per a ressaltar els interessos i el perfil professional en el moment d’iniciar les cerques.

Per això, des de la borsa d’ocupació de l’EHTV oferim un assessorament personalitzat en orientació laboral als nostres alumnes de Formació Professional Dual.

Aquest assessorament té com a objectius:

Afavorir en tota manera moment el contacte amb el món professional. Proporcionant la informació actualitzada sobre esdeveniments nacionals i internacionals que ofereixen noves opcions per a ampliar els coneixements i experiència a la carrera professional dels alumnes.

– Facilitar l’accés al món laboral i a l’avaluació de les diferents opcions que es perfilen al final del cicle formatiu a l’alumnat.

– Assistir a l’alumne en la mediació amb les empreses de pràctiques que ofereixen contractes als alumnes de cicles de formació professional i FP dual.

– Beneficiar el contacte dels alumnes amb empreses privades i institucions estatals, així com amb cambres i organitzacions empresarials i sindicals.

– Promoure l’organització d’esdeveniments i jornades professionals que permetin posar en contacte als estudiants i graduats del sector amb el món real del treball.

Com funciona la borsa d’ocupació de l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès

La vinculació entre alumnes i empreses o entitats que ofereixen posicions a professionals de la gastronomia, l’hostaleria i el turisme, es realitza en dos eixos:

– Contactant o rebent el contacte de les empreses que tenen una oferta d’ocupació.

– Fent costat als alumnes interessats i sistematitzant les seves habilitats per a agilitar el seguiment de les ofertes que s’ajustin al seu perfil.

A  l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, promovem la carrera professional dels joves que aposten a una formació professional Dual, de grau mitjà i superior de qualitat, per a fer els primers passos en el món de l’hostaleria i el turisme.

Noticias anteriores

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Leer Más»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Leer Más»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Leer Más»