Formació Professional Dual en Hostaleria i Restauració

Formació Professional Dual en Hostaleria i Restauració

Formació Professional Dual en Hostaleria i Restauració

Per si no estaves al cas, la Formació Professional Dual en hostaleria i restauració és una de les més buscades, tant en l’àmbit nacional com internacional.

El sector està entre els que major quantitat de personal requereix, sobretot en ciutats turístiques i grans urbanitzacions, però tampoc es queda allà.


Cada vegada són més les ofertes amb caràcter distintiu i en l’àmbit rural que necessiten de professionals qualificats per desenvolupar les tasques, no només capacitat tècnica sinó amb competències estratègiques.

Àrees formatives en l’FP Dual del sector

Es podria dir que l’hostaleria i la restauració estan alhora en l’àmbit de l’oci i del turisme, de manera que l’oferta formativa ha d’ajustar als àmbits on es desenvolupen els agents i les qualificacions que es requereixen en cada lloc.
Així, és possible trobar ofertes d’FP dual en el sector tan dispars com llocs on es promouen, com per exemple:


– FP dual en gastronomia, quan la meta està posada en cobrir llocs que abasten més enllà de la cuina, la gestió de sala i altres aspectes de l’administració de l’establiment.


– FP en hostaleria, quan la meta és cobrir les qualificacions per portar la gestió de diferents aspectes d’un allotjament turístic.


– FP dual en bars, quan la meta està posada en l’atenció professional i gestió de bars.


Els ajustaments curriculars de l’FP dual són flexibles, innovadors i garanteixen una oferta formativa a la mida de les necessitats del sector.

FP dual nacional i internacional

L’hoteleria i restauració són també àrees en les quals solen trobar-se més oportunitats internacionals de formació professional.
La possibilitat d’estudiar i guanyar experiència durant 3 anys en establiments de països com Itàlia, Alemanya i França, entre d’altres, és una gran oportunitat per perfeccionar al mateix temps els idiomes.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Intercanvi Faculté des Métiers de Rennes

Des de fa ja 5 anys, l’EHTV i la Faculté des Métiers de Rennes col·laborem en l’intercanvi d’experiències professionals i formatives gràcies als programes Erasmus+. Mitjançant estades becades, els nostres alumnes treballen en empreses del seu sector professional a França amb l’avantatge de tenir una supervisió i recolzament in situ dels nostres companys de Rennes.

Llegir Més»

Conèixer l’aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona-El Prat és un element essencial en el desenvolupament del sector turístic català. Les seves instal·lacions i serveis, adequades i modernitzades en els últims anys, permeten oferir una experiència de qualitat als passatgers que l’utilitzen (més de 52 milions l’any 2019). El nostre alumnat de turisme visita cada curs aquesta infraestructura per conèixer

Llegir Més»

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Llegir Més»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Llegir Més»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Llegir Més»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs