

Més aspirants de la Formació Professional en hoteleria
Les elaboracions culinàries i el servei de restauració “amb fonament” són la carta de presentació i orgull del nostre país en el món.


El sector està entre els que major quantitat de personal requereix, sobretot en ciutats turístiques i grans urbanitzacions, però tampoc es queda allà.
Cada vegada són més les ofertes amb caràcter distintiu i en l’àmbit rural que necessiten de professionals qualificats per desenvolupar les tasques, no només capacitat tècnica sinó amb competències estratègiques.
Es podria dir que l’hostaleria i la restauració estan alhora en l’àmbit de l’oci i del turisme, de manera que l’oferta formativa ha d’ajustar als àmbits on es desenvolupen els agents i les qualificacions que es requereixen en cada lloc.
Així, és possible trobar ofertes d’FP dual en el sector tan dispars com llocs on es promouen, com per exemple:
– FP dual en gastronomia, quan la meta està posada en cobrir llocs que abasten més enllà de la cuina, la gestió de sala i altres aspectes de l’administració de l’establiment.
– FP en hostaleria, quan la meta és cobrir les qualificacions per portar la gestió de diferents aspectes d’un allotjament turístic.
– FP dual en bars, quan la meta està posada en l’atenció professional i gestió de bars.
Els ajustaments curriculars de l’FP dual són flexibles, innovadors i garanteixen una oferta formativa a la mida de les necessitats del sector.
L’hoteleria i restauració són també àrees en les quals solen trobar-se més oportunitats internacionals de formació professional.
La possibilitat d’estudiar i guanyar experiència durant 3 anys en establiments de països com Itàlia, Alemanya i França, entre d’altres, és una gran oportunitat per perfeccionar al mateix temps els idiomes.


Les elaboracions culinàries i el servei de restauració “amb fonament” són la carta de presentació i orgull del nostre país en el món.


Formar part de la plantilla fixa en una cuina professional és el somni de tot estudiant de cuina, per això, compartim aquí els tips per a aprofitar al màxim la teva experiència en una cuina professional.


Becaris, contractes en pràctiques o contractes per a la formació i l’aprenentatge. Hi ha diferents tipus de contractació per als que busquen oportunitats laborals a terme de la seva formació professional.


L’FP Dual convoca cada dia a més empreses i aspirants, perquè presenta avantatges substantius per a totes dues parts així com per al centre educatiu i contribueix al desenvolupament de l’economia regional.


Aquesta modalitat està apropant cada dia a més, les empreses i els aspirants, combinant la formació tècnica pràctica en el centre educatiu i en el treball.


L’alumnat del CFGS Guia, assistència i informació turístiques ha treballat de valent per donar llum a una nova proposta cultural per a la ciutat de Terrassa. Des de principis d’any, estem oferint una visita guiada de la Torre Mossèn Homs un dissabte de cada mes. Aquesta activitat ha estat planificada i és realitzada pels nostres








© EHTV | Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. 
 Pot canviar la configuració o obtenir més informació en nostra  POLÍTICA DE COOKIES.
ACCEPTAR CONFIGURACIÓ DE COOKIES