Contractar estudiants en pràctiques d'FP Dual en Turisme

Avantatges de contractar estudiants en pràctiques d’FP Dual en Turisme

Contractar estudiants en pràctiques d'FP Dual en Turisme

Avantatges de contractar estudiants en pràctiques d’FP Dual en Turisme per les empreses col·laboradores per crear equips multidisciplinaris

 

El sector turístic demanda una gran quantitat de professionals per a ocupar llocs laborals en diferents àmbits, i és aquí on la Formació Professional adquireix una gran rellevància.

Els programes d’FP Dual són un model educatiu enfocat en la innovació, que es caracteritza per una metodologia que combina la incorporació de continguts teòrics a l’aula, amb la pràctica en escenaris reals.

Juntament amb empreses compromeses a millorar l’ocupabilitat i contribuir a la formació de professionals coneixedors de la realitat del sector, en l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès presentem diferents ofertes en FP Dual.

Virtuts de l’FP Dual per a empreses del sector turístic

L’FP Dual resulta una gran aliada a l’hora de formar equips sòlids i multidisciplinars, afermant un staff consolidat de cara als pics de demanda.

Apostar per la Formació Professional Dual, prenent estudiants avançats en la carrera per a dur a terme les pràctiques en l’empresa suposa, entre altres avantatges:

  • Incorporar els requeriments del sector en l’agenda formativa, afavorint la construcció de capacitats alineades amb les variables actuals de competitivitat.
  •  Connectar amb aspirants i participar activament en la seva formació a través de la incorporació al món empresarial mitjançant un escenari real.
  • Seleccionar correctament els perfils necessaris per a la formació d’equips harmònics i eficients, a partir del coneixement directe de les habilitats individuals en els estudiants.
  • Trobar talent jove en formació atret pel sector del turisme i la gastronomia, la qual cosa afavoreix l’oportunitat d’incorporar innovacions poderoses i competitives.
  • Reduir el temps i els recursos invertits en la selecció de personal, aprofitant el match entre candidats i l’empresa.

Segons els experts, el 80% dels alumnes d’FP Dual en Hostaleria i Turisme aconsegueixen ocupacions de llarg termini en menys d’un any.

Aquesta informació resulta rellevant, no sols per a l’aspirant a l’FP Dual, sinó per a les empreses i emprenedors que es preparen per a abordar la següent temporada amb els millors professionals en el sector.

Noticias anteriores

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Intercanvi Faculté des Métiers de Rennes

Des de fa ja 5 anys, l’EHTV i la Faculté des Métiers de Rennes col·laborem en l’intercanvi d’experiències professionals i formatives gràcies als programes Erasmus+. Mitjançant estades becades, els nostres alumnes treballen en empreses del seu sector professional a França amb l’avantatge de tenir una supervisió i recolzament in situ dels nostres companys de Rennes.

Leer Más»

Conèixer l’aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona-El Prat és un element essencial en el desenvolupament del sector turístic català. Les seves instal·lacions i serveis, adequades i modernitzades en els últims anys, permeten oferir una experiència de qualitat als passatgers que l’utilitzen (més de 52 milions l’any 2019). El nostre alumnat de turisme visita cada curs aquesta infraestructura per conèixer

Leer Más»

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Leer Más»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Leer Más»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Leer Más»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Leer Más»