WhatsApp Image 2021-02-20 at 13.09.47

Visiteu la Torre Mossèn Homs!

Al departament de Turisme, aquest curs hem emprès un nou repte: fer arribar a tot el públic interessat la història de la Torre Mossèn Homs. L’edifici actualment allotja les activitats formatives pràctiques de cicles, però abans de ser escola d’hoteleria i turisme,  va ser una masia que va anar creixent al voltant d’una primitiva torre, a l’estil de les torres de guaita. Els arqueòlegs daten aquesta torre, que encara és visible a l’interior de l’edifici, cap als voltants del segle X.  Interessant, oi?

Aquest guiatge l’han preparat els nostres alumnes del cicle de Guies, la Giuliana, la Laura i el David, amb el suport de la seva professora, la Susanna. Gràcies a la seva feina, tots els que vulgueu podreu gaudir d’una visita per conèixer la història, la petjada que han anat deixant els segles a la masia, els espais de treball actual de l’escola i acabar amb un tast de vi dirigit per ells mateixos, donat que a Turisme també incloem la formació en enoturisme.

Per a més informació i reserves, contacteu amb: visitesguiadesTMH@inscavallbernat.cat

Noticias anteriores

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Leer Más»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Leer Más»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Leer Más»