F008_Torre_de_Mossèn_Homs

Visita la Torre Mossèn Homs!

 

Aquest 2021 iniciem una activitat oberta a tothom que us permetrà descobrir la Torre Mossèn Homs, el restaurant formatiu de l’escola que és, també, un element important del patrimoni històric de Terrassa. Amb el guiatge del nostre alumnat de CFGS Guia, informació i assistència turístiques, podreu conèixer la història de la Torre, veure els espais actuals de l’escola i gaudir d’un tast a l’incomparable entorn de la masia.

Més informació:

Qui us guia? El nostre alumnat del CFGS Guia, informació i assistència turístiques

Quan? El tercer dissabte de cada mes. 2021:  23 de gener, 20 de febrer, 20 de març, 17 d’abril, 15 de maig, 16 d’octubre, 20 de novembre i 18 de desembre.

A quina hora? A les 10.00 hores (durada 1.30 hores)

En què consisteix? Guiatge pels espais interiors i exteriors de la Torre Mossèn Homs, finalitzant amb un tast de vi D.O.Bages

Preu: 3 euros per persona (gratuït per a menors de 18 anys)

Com reservar? Envieu correu electrònic a visitesguiadesTMH@inscavallbernat.cat

Noticias anteriores

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Leer Más»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Leer Más»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Leer Más»