

Més aspirants de la Formació Professional en hoteleria
Les elaboracions culinàries i el servei de restauració “amb fonament” són la carta de presentació i orgull del nostre país en el món.
Els cicles formatius de Grau Superior permeten obtenir les aptituds necessàries per a abordar el mercat laboral de manera reeixida.
Les oportunitats en Formació Professional que oferim en l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès estan dirigides a joves a la recerca d’estudis superiors pràctics, que garanteixen qualificació per a incorporar-se al ràpidament al treball en el sector o professionals que vulguin obtenir una titulació reglada dels seus coneixements.
A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès disposem de dos cicles formatius els plans d’estudi dels quals permeten cursar, simultàniament, tots dos plans d’estudi en tres cursos acadèmics i així obtenir dues titulacions:
– Tècnic/a Superior en Guia, assistència i informació turístiques.
– Tècnic/a Superior en Agències de viatges i Gestió d’esdeveniments.
Aquests títols brinden competència general en la programació d’esdeveniments i viatges, idoneïtat per a treballar en la venda de serveis turístics, agències de viatges o altres unitats de distribució d’aquests serveis.
A més, aquests cicles consagren una part substantiva dels cursos a construir capacitats en tasques de l’espectre del màrqueting, la promoció i l’assistència al viatger, a través de tècniques per a l’elaboració de programes, guies i informes.
En el nostre centre, i amb les pràctiques en Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs, pots cursar els dos cicles en la modalitat 3 x 2 (2 títols en 3 cursos), iniciant l’itinerari curricular 2020-2021 amb un primer curs de matèries comunes als dos cicles, per a després abordar el segon i tercer curs d’especialització.
Així mateix, oferim també aquestes titulacions 3 x 2 sota el model FP Dual (amb 900 hores de pràctiques remunerades en empreses) i en el model FCT (amb 350 hores de pràctiques en empreses).
Incorpora’t al mercat laboral comptant amb les millors eines, converteix-te en un graduat de l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès.
Les elaboracions culinàries i el servei de restauració “amb fonament” són la carta de presentació i orgull del nostre país en el món.
Formar part de la plantilla fixa en una cuina professional és el somni de tot estudiant de cuina, per això, compartim aquí els tips per a aprofitar al màxim la teva experiència en una cuina professional.
Becaris, contractes en pràctiques o contractes per a la formació i l’aprenentatge. Hi ha diferents tipus de contractació per als que busquen oportunitats laborals a terme de la seva formació professional.
L’FP Dual convoca cada dia a més empreses i aspirants, perquè presenta avantatges substantius per a totes dues parts així com per al centre educatiu i contribueix al desenvolupament de l’economia regional.
Aquesta modalitat està apropant cada dia a més, les empreses i els aspirants, combinant la formació tècnica pràctica en el centre educatiu i en el treball.
L’alumnat del CFGS Guia, assistència i informació turístiques ha treballat de valent per donar llum a una nova proposta cultural per a la ciutat de Terrassa. Des de principis d’any, estem oferint una visita guiada de la Torre Mossèn Homs un dissabte de cada mes. Aquesta activitat ha estat planificada i és realitzada pels nostres
© EHTV | Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació en nostra POLÍTICA DE COOKIES.
ACCEPTAR CONFIGURACIÓ DE COOKIES