dos títols FP de Grau Superior en Turisme en tres cursos

FP de Grau Superior amb dos títols en tres cursos

dos títols FP de Grau Superior en Turisme en tres cursos

Obté dos títols FP de Grau Superior en Turisme en tres cursos

Accedeix a formar part del sector d’hostaleria i turisme a través de la Formació Professional de Grau Superior amb dos títols en tres cursos.

Els cicles formatius de Grau Superior permeten obtenir les aptituds necessàries per a abordar el mercat laboral de manera reeixida.

Les oportunitats en Formació Professional que oferim en l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès estan dirigides a joves a la recerca d’estudis superiors pràctics, que garanteixen qualificació per a incorporar-se al ràpidament al treball en el sector o professionals que vulguin obtenir una titulació reglada dels seus coneixements.

A l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès disposem de dos cicles formatius els plans d’estudi dels quals permeten cursar, simultàniament, tots dos plans d’estudi en tres cursos acadèmics i així obtenir dues titulacions:

Tècnic/a Superior en Guia, assistència i informació turístiques.
Tècnic/a Superior en Agències de viatges i Gestió d’esdeveniments.

Aquests títols brinden competència general en la programació d’esdeveniments i viatges, idoneïtat per a treballar en la venda de serveis turístics, agències de viatges o altres unitats de distribució d’aquests serveis.

A més, aquests cicles consagren una part substantiva dels cursos a construir capacitats en tasques de l’espectre del màrqueting, la promoció i l’assistència al viatger, a través de tècniques per a l’elaboració de programes, guies i informes.

En el nostre centre, i amb les pràctiques en Restaurant-Escola Torre Mossèn Homs, pots cursar els dos cicles en la modalitat 3 x 2 (2 títols en 3 cursos), iniciant l’itinerari curricular 2020-2021 amb un primer curs de matèries comunes als dos cicles, per a després abordar el segon i tercer curs d’especialització.

Així mateix, oferim també aquestes titulacions 3 x 2 sota el model FP Dual (amb 900 hores de pràctiques remunerades en empreses) i en el model FCT (amb 350 hores de pràctiques en empreses).

Incorpora’t al mercat laboral comptant amb les millors eines, converteix-te en un graduat de l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Llegir Més»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Llegir Més»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Llegir Més»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs