10 raons per estudiar a l'Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès

Raons per estudiar a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès

10 raons per estudiar a l'Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès

Les 10 raons per estudiar a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès

Si estàs pensant a formar-te per trobar les millors oportunitats als sectors de la restauració, hoteleria o turisme, aquí et donem les raons per estudiar a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès.

Reconeixement professional

Perquè és important estudiar  amb un equip docent format per professionals del sector; i perseverant en mantenir-se actualitzat per abordar les noves tendències en l’àmbit de l’Hoteleria i el Turisme.

Formació pràctica en entorns reals

En els nostres cicles formatius de modalitat tradicional els mòduls pràctics es desenvolupen al Restaurant-Escola, mentre que en la formació professional Dual els mòduls pràctics es duen a terme també a les empreses col·laboradores.

Acompanyament

El nostre equip docent dóna suport tot el procés d’aprenentatge individual, així com en el moment en el què acabes els teus estudis de cicle o decideixis emprendre.

Treball en equip i lideratge

Sabem de primera mà que el creixement personal i l’adquisició de competències professionals s’aconsegueix amb esforç i treball col·laboratiu, per això cada alumne és una peça clau en el desenvolupament dels serveis al Restaurant-Escola de la Torre Mossèn Homs, espai on els alumnes dels cicles de cuina i de serveis desenvolupen el projecte d’un restaurant i cafeteria oberts al servei al públic.

Tallers especialitzats

Els grups dels cicles de grau superior de direcció de cuina i direcció de serveis en restauració ofereixen, anualment, uns tallers oberts al públic, on els  mateixos  alumnes els organitzen i els porten a terme. 

Creativitat i innovació

 Els nostres futurs clients busquen les tendències i per a això és important formar el costat artístic per combinar tradició i originalitat en cada acció.

Formació de formadors

Perquè una carrera professional va més enllà de realitzar l’activitat, entrenem en la transmissió dels coneixements per formar part dels futurs formadors del sector.

Experiència laboral

En els cicles de formació professional  Dual, inclous l’experiència professional al teu CV i tens l’oportunitat de prendre contacte amb el món real de la feina assalariat.

Una formació ajustada al meu perfil

A l’EHTV pots triar, perquè tenim una àmplia oferta formativa, tant en cicle mitjà com superior, abastant una gamma de formació professional per al sector de l’hostaleria i el turisme.

Intercanvi amb l’estranger

Es realitzen intercanvis d’alumnes amb escoles de l’estranger així com es dona l’oportunitat als alumnes de participar a les beques Erasmus, per poder gaudir d’una estada en pràctiques  a un altre país.

Conscients de la importància que té assolir un coneixement ajustat a la realitat, els cicles formatius es desenvolupen a les nostres aules del restaurant-escola Torre Mossèn Homs, amb servei gastronòmic obert al públic i ampli reconeixement nacional i internacional.

Amb aquestes raons per estudiar a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, sobren els motius per iniciar la teva carrera en hostaleria i turisme amb nosaltres.

T’esperem.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

Intercanvi Faculté des Métiers de Rennes

Des de fa ja 5 anys, l’EHTV i la Faculté des Métiers de Rennes col·laborem en l’intercanvi d’experiències professionals i formatives gràcies als programes Erasmus+. Mitjançant estades becades, els nostres alumnes treballen en empreses del seu sector professional a França amb l’avantatge de tenir una supervisió i recolzament in situ dels nostres companys de Rennes.

Llegir Més»

Conèixer l’aeroport de Barcelona

L’aeroport de Barcelona-El Prat és un element essencial en el desenvolupament del sector turístic català. Les seves instal·lacions i serveis, adequades i modernitzades en els últims anys, permeten oferir una experiència de qualitat als passatgers que l’utilitzen (més de 52 milions l’any 2019). El nostre alumnat de turisme visita cada curs aquesta infraestructura per conèixer

Llegir Més»

Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament

Reserves Formació Professional Dual en el 31è Saló de l’Ensenyament El 31 ° Saló de l’Ensenyament se celebra de l’18 a el 22 de Març al recinte Montjuïc de Fura, Barcelona, ​​comptarà amb el nou espai Àgora Formació Professional on s’impulsarà la FP Dual. L’anunci dels organitzadors posa de manifest la importància de la Formació

Llegir Més»

Formació en el Programa Amadeus

Formació en el Programa Amadeus En la Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, els cursos del Programa Amadeus formen part del programa acadèmic en els graus mitjà i superior en Turisme. Si bé aquests cursos solen oferir-se fora dels programes acadèmics, en la EHTV s’inclouen dins dels programes del curs acadèmic. El programari Amadeus és el programa informàtic de gestió de reserves en el sector turístic més

Llegir Més»

L’EHTV amb la Fundació Prodis

Aquest curs comencem un projecte de centre en cooperació amb la Fundació Prodis de Terrassa.  La Fundació Prodis és una entitat sense ànim de lucre que promou la integració de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral i el nostre alumnat col·laborarà amb aquesta en l’organització d’esdeveniments i altres activitats. Per donar inici a

Llegir Més»

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs