10 raons per estudiar a l'Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès

Raons per estudiar a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès

10 raons per estudiar a l'Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès

Les 10 raons per estudiar a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès

Si estàs pensant a formar-te per trobar les millors oportunitats als sectors de la restauració, hoteleria o turisme, aquí et donem les raons per estudiar a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès.

Reconeixement professional

Perquè és important estudiar  amb un equip docent format per professionals del sector; i perseverant en mantenir-se actualitzat per abordar les noves tendències en l’àmbit de l’Hoteleria i el Turisme.

Formació pràctica en entorns reals

En els nostres cicles formatius de modalitat tradicional els mòduls pràctics es desenvolupen al Restaurant-Escola, mentre que en la formació professional Dual els mòduls pràctics es duen a terme també a les empreses col·laboradores.

Acompanyament

El nostre equip docent dóna suport tot el procés d’aprenentatge individual, així com en el moment en el què acabes els teus estudis de cicle o decideixis emprendre.

Treball en equip i lideratge

Sabem de primera mà que el creixement personal i l’adquisició de competències professionals s’aconsegueix amb esforç i treball col·laboratiu, per això cada alumne és una peça clau en el desenvolupament dels serveis al Restaurant-Escola de la Torre Mossèn Homs, espai on els alumnes dels cicles de cuina i de serveis desenvolupen el projecte d’un restaurant i cafeteria oberts al servei al públic.

Tallers especialitzats

Els grups dels cicles de grau superior de direcció de cuina i direcció de serveis en restauració ofereixen, anualment, uns tallers oberts al públic, on els  mateixos  alumnes els organitzen i els porten a terme. 

Creativitat i innovació

 Els nostres futurs clients busquen les tendències i per a això és important formar el costat artístic per combinar tradició i originalitat en cada acció.

Formació de formadors

Perquè una carrera professional va més enllà de realitzar l’activitat, entrenem en la transmissió dels coneixements per formar part dels futurs formadors del sector.

Experiència laboral

En els cicles de formació professional  Dual, inclous l’experiència professional al teu CV i tens l’oportunitat de prendre contacte amb el món real de la feina assalariat.

Una formació ajustada al meu perfil

A l’EHTV pots triar, perquè tenim una àmplia oferta formativa, tant en cicle mitjà com superior, abastant una gamma de formació professional per al sector de l’hostaleria i el turisme.

Intercanvi amb l’estranger

Es realitzen intercanvis d’alumnes amb escoles de l’estranger així com es dona l’oportunitat als alumnes de participar a les beques Erasmus, per poder gaudir d’una estada en pràctiques  a un altre país.

Conscients de la importància que té assolir un coneixement ajustat a la realitat, els cicles formatius es desenvolupen a les nostres aules del restaurant-escola Torre Mossèn Homs, amb servei gastronòmic obert al públic i ampli reconeixement nacional i internacional.

Amb aquestes raons per estudiar a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del Vallès, sobren els motius per iniciar la teva carrera en hostaleria i turisme amb nosaltres.

T’esperem.

Notícies anteriors

Escola -Restaurant Torre mossèn Homs

FP Dual en el nou curs

FP Dual en el nou curs

La formació professional ha estat una de les activitats més afectades pel tancament de centres educatius durant el confinament i és hora d’analitzar què passarà amb l’FP Dual per al nou curs.

Llegir Més»

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

Amb el suport de:

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

EHTV

Escola d'Hoteleria
i Turisme del Vallès

Amb el suport de:

on som

Institut

Torre Mossèn Homs

© EHTV | Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès