Borsa de treball d'alumnes de Hoteleria i Turisme

Des de ETHV col·laborem amb empreses del sector, relacionar-nos-els amb els estudiants en pràctiques

Si sou una empresa del sector del Turisme, l’Hoteleria o les Indústries alimentàries i esteu cercant personal qualificat, ompliu aquest formulari i gestionarem la vostra demanda entre els nostres alumnes i ex-alumnes.

CLÀUSULA FORMULARI RECOLLIDA DE DADES
Les dades de caràcter personal recollits seran tractats de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquests. Li posem en coneixement que aquestes dades es troben emmagatzemats en un fitxer propietat de INSTITUT CAVALL BERNAT i tractats amb finalitats administratives i comercials, de contacte i facturació. D’acord amb la Llei anterior, té dret a exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, limitació, oposició i portabilitat de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a: a8053251@xtec.cat o bé en la següent adreça: Carrer de la Castellassa, S/n, 08227 – Terrassa (Barcelona).

Estudiants de turisme

estudiants d'FP DUAL per a cobrir llocs de treball de:
  • Guia turístic/a.
  • Informador/a turística.
  • Tècnic/a en organització de fires i esdeveniments.
  • Promotor/a turística.
  • Dinamitzador/a de nuclis i destinacions turístiques.
  • Guia enoturístic/a.
  • Organitzador/a d’esdeveniments professionals, culturals i/o socials.
  • Agent de Viatges.
  • Comercial de proveïdors turístics.
  • Tècnic/a en organització de fires i esdeveniments.
  • Assessor/a de viatges.
  • Travel manager.
Alumnes de cicles formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior:

Estudiants d'Hoteleria

estudiants d'FP DUAL per a cobrir llocs de treball de:
  • Cuiner/a.
  • Cap de partida.
  • Empleat/ada d’economat d’unitats de producció i servei d’aliments i begudes.
  • Cambrer/a de bar i cafeteria o restaurant.
  • Empleat/ada d’economat d’unitats de producció i servei d’aliments i begudes.
  • Bàrman.
  • Sommelier.
  • Auxiliar de serveis en mitjans de transport.
  • Forner/a.
  • Elaborador/a de brioixeria.
  • Elaborador/a de masses i bases de pizza.
  • Pastisser/a.
  • Elaborador/a i decorador/a de pastissos.
  • Confiter/a.
  • Reboster/a.
  • Torronaire.
  • Elaborador/a de caramels i dolços.
  • Director/a d’aliments i begudes.
  • Director/a de cuina.
  • Cap de producció en cuina.
  • Cap d’operacions de càtering.
  • Encarregat/da de l’economat i el celler.
  • Xef.
  • Segon xef.
  • Cap de partida.
  • Cuiner/a.
  • Director/a d’aliments i begudes.  
  • Supervisor/a de restauració moderna.
  • Maître.
  • Cap de sala.
  • Cap d’operacions de càtering.
  • Cap de banquets.
  • Personal encarregat de bar-cafeteria.
  • Sommelier.
  • Personal encarregat d’economat i celler.
  • Responsable de compra de begudes.
  • Cap de protocol.
  • Gestor/a del seguiment de la prevenció de riscos laborals.
Alumnes de cicles formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior:

Si ets una empresa i vols col·laborar amb nosaltres

Si ets una empresa i vols col·laborar amb nosaltres tant amb ofertes laborals com de pràctiques o bé estàs interessada a formar als teus treballadors, posa't en contacte amb nosaltres i ben aviat contactarem amb tu per a oferir-te assessorament personalitzat.

© EHTV | Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès